FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פשטידת ברוקולי דיאטטית עם גבינות רזות

על ידי Sagit Malki  , ,

לשומרים על המשקל ולא רק - פשטידת ברוקולי רזה שמתאימה לארוחת בוקר או ערב טעימה ובריאה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • תבנית מרובעת בינונית.

מצרכים למתכון

1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא

בצל גדול

2 שיני שום כתושות

כפית שמן זית

2 ביצים

גביע קוטג' / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%

כפית גדושה קמח תופח

כפית גדושה פירורי לחם

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך.

את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.

בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.

משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.

מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.

אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.

מצננים ונהנים.

אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.
-

מומלץ >> כך תכינו ברוקולי מושלם בתנור ועוד מתכונים שווים במיוחד!

6 דירוגים וחוות דעת

קורל

פשטידה מדהימה!!! הכנתי אותה כבר 5 פעמים, והפעם הוספתי פטריות טריות, יצא מושלם

מיכל

פשטידה מעולה ומוצלחת במיוחד.

תמר

אפשר להכין עם תרד במקום ברוקולי?

רחלי

שאלה – לאיזו תבנית זה מתאים? כי יצאה מעט בלילה יחסית?

מזי

יצא ממש טעיםם אבל מאוד נמוכה..
פשוט להכפיל כמויות פעם הבאה?

Agi

קל פשוט דיאטטי וטעייייייים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.