פשטידת ברוקולי דיאטטית עם גבינות רזות

על ידי Sagit Malki  , ,

לשומרים על המשקל ולא רק - פשטידת ברוקולי רזה שמתאימה לארוחת בוקר או ערב טעימה ובריאה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • תבנית מרובעת בינונית.

מצרכים למתכון

1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא

בצל גדול

2 שיני שום כתושות

כפית שמן זית

2 ביצים

גביע קוטג' / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%

כפית גדושה קמח תופח

כפית גדושה פירורי לחם

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך.

את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.

בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.

משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.

מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.

אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.

מצננים ונהנים.

אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.
-

מומלץ >> כך תכינו ברוקולי מושלם בתנור ועוד מתכונים שווים במיוחד!

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

קורל

07/04/2019

פשטידה מדהימה!!! הכנתי אותה כבר 5 פעמים, והפעם הוספתי פטריות טריות, יצא מושלם

מיכל

24/08/2017

פשטידה מעולה ומוצלחת במיוחד.

תמר

29/07/2017

אפשר להכין עם תרד במקום ברוקולי?

רחלי

09/11/2016

שאלה – לאיזו תבנית זה מתאים? כי יצאה מעט בלילה יחסית?

מזי

26/10/2016

יצא ממש טעיםם אבל מאוד נמוכה..
פשוט להכפיל כמויות פעם הבאה?

Agi

26/07/2016

קל פשוט דיאטטי וטעייייייים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00