Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipes/%d7%a2%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

עוואמה – סופגניות ביס מתפוחי אדמה

מתכון לעוואמה - כדורי שמרים קטנים ומתוקים מצופים בסירופ סוכר מתוק במיוחד. העוואמה דורשת קצת התעסקות, אבל התוצאה מדהימה ומתקבלות סופגניות ביס קטנות ומתוקות.

Yields1 Serving
Prep Time45 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr 15 mins
לכדורי עוואמה
 2 כוסות קמח
 1/4 כפית מלח
 1 כפית סוכר
 1 כפית שמרים יבשים
 1 כפית מי ורדים
 3 כפות קורנפלור
 מחית של תפוח אדמה בינוני מבושל במים (פירה)
 2 כוסות מים
לסירופ
 2 כוס סוכר
 כוס וחצי מים
 כפית מיץ לימון
1

מכינים כדורי עוואמה: מערבבים קמח, מלח, סוכר ושמרים. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב ולשים עד שמתקבל בצק חלק ללא גושים. מכסים את הבצק ומניחים למשך חצי שעה. לאחר חצי שעה לשים את הבצק שוב.

2

בינתיים מכינים סירופ מתוק: מרתיחים מים עם סוכר במשך 10 דקות, מוסיפים כפית מיץ לימון ומסירים מהאש.

3

מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה.

4

בעזרת כפית משומנת לוקחים כמות קטנה מהבצק ומטגנים בשמן עד להזהבה.

5

מיד כשהכדורים מוכנים מעבירים אותם לטבילה בסירופ המתוק.

6

מעבירים לצלחת הגשה ומגישים את העוואמה המתוקים - בתאבון..

אסור לפספס >> מתכוני סופגניות חנוכה מכל הסוגים

כל המתכונים לחנוכה מחכים לכם בעמוד הבא >> מתכונים לחנוכה

Ingredients

לכדורי עוואמה
 2 כוסות קמח
 1/4 כפית מלח
 1 כפית סוכר
 1 כפית שמרים יבשים
 1 כפית מי ורדים
 3 כפות קורנפלור
 מחית של תפוח אדמה בינוני מבושל במים (פירה)
 2 כוסות מים
לסירופ
 2 כוס סוכר
 כוס וחצי מים
 כפית מיץ לימון

Directions

1

מכינים כדורי עוואמה: מערבבים קמח, מלח, סוכר ושמרים. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב ולשים עד שמתקבל בצק חלק ללא גושים. מכסים את הבצק ומניחים למשך חצי שעה. לאחר חצי שעה לשים את הבצק שוב.

2

בינתיים מכינים סירופ מתוק: מרתיחים מים עם סוכר במשך 10 דקות, מוסיפים כפית מיץ לימון ומסירים מהאש.

3

מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה.

4

בעזרת כפית משומנת לוקחים כמות קטנה מהבצק ומטגנים בשמן עד להזהבה.

5

מיד כשהכדורים מוכנים מעבירים אותם לטבילה בסירופ המתוק.

6

מעבירים לצלחת הגשה ומגישים את העוואמה המתוקים - בתאבון..

Notes

עוואמה – סופגניות ביס מתפוחי אדמה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן