מתכון קל: פשטידת אטריות וגבינות בסגנון בולגרי
המתכון של ישראלה אזולאי לפשטידת אטריות עם גבינות, פשטידה בולגרית קלאסית שקל להכין והכי כיף לאכול לארוחת ערב זריזה. מתאימה מאוד לילדים.
לפשטידה
400 גרם אטריות רחבות מוכנות
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
250 גרם גבינה לבנה
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
כוס חלב
כפית מלח
לציפוי
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.
2
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
3
נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.
4
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.
*הערה: המתכון בהשראתן של ענת אחירון ואורית חמיאל
עוד סוגי פשטידות אטריות מומלצים:
Ingredients
לפשטידה
400 גרם אטריות רחבות מוכנות
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
250 גרם גבינה לבנה
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
כוס חלב
כפית מלח
לציפוי
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
Directions
1
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.
2
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
3
נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.
4
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.