FoodisGood

מתכון קל: פשטידת אטריות וגבינות בסגנון בולגרי

המתכון של ישראלה אזולאי לפשטידת אטריות עם גבינות, פשטידה בולגרית קלאסית שקל להכין והכי כיף לאכול לארוחת ערב זריזה. מתאימה מאוד לילדים.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
לפשטידה
 400 גרם אטריות רחבות מוכנות
 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
 250 גרם גבינה לבנה
 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
 3 ביצים
 כוס חלב
 כפית מלח
לציפוי
 50 גרם חמאה
 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.

2

נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

3

נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.

4

נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.

*הערה: המתכון בהשראתן של ענת אחירון ואורית חמיאל

עוד סוגי פשטידות אטריות מומלצים:

Ingredients

לפשטידה
 400 גרם אטריות רחבות מוכנות
 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
 250 גרם גבינה לבנה
 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
 3 ביצים
 כוס חלב
 כפית מלח
לציפוי
 50 גרם חמאה
 100 גרם גבינה צהובה מגוררת

Directions

1

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.

2

נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

3

נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.

4

נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.

Notes

מתכון קל: פשטידת אטריות וגבינות בסגנון בולגרי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן