
קוגל אטריות • פשטידה מתוקה / חריפה
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים
מתכון מעולה לפשטידת אטריות המשלבת טעמים מתוקים וחריפים, קוגל אטריות ירושלמי עם שכבת קרמל וטעם נפלא. מעולה לארוחת ערב או בוקר שבת.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
15 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 30 דקות
- 8 פרוסות קוגל
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בסיר קטן מבשלים סוכר ושמן על להבה נמוכה עד לקבלת קרמל כהה.
מוסיפים את הקרמל לאטריות ומערבבים. מצננים קלות.
כעת מוסיפים לקערת האטריות ביצים, סוכר, פלפל ומלח ומערבבים היטב.
משמנים היטב סיר רחב שמתאים לתנור ואליו יוצקים את האטריות.
מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות, הופכים את הפשטידה לצלחת גדולה ומחזירים לסיר, ממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
מעבירים את הקוגל לצלחת הגשה גדולה, ממתינים לצינון קל ומגישים.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:








1 דירוגים וחוות דעת
שרית
אין לי סיר לתנור.
אפשר לאפות בתבנית עגולה להפוך ולאפות שוב?
חייבים להפוך?