FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


פשטידת אטריות ובשר מהירה

על ידי סבטה בילו  ,

המתכון של סבטה בילו לפשטידת אטריות ובשר קלה להכנה "לא מפסיקה להכין את הפשטידה המהממת של חמותי, אטריות ובשר, פעם בשבוע היא מככבת בקביעות על השולחן שלנו".

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

  • 9 מנות פשטידה

מצרכים למתכון

1 חבילת אטריות דקות

3 ביצים

מלח ופלפל

3 בצלים קצוצים

1 ק"ג בשר טחון

הוראות הכנה

לבשל חבילת אטריות דקות, לסנן, לשטוף במים, להוסיף מלח, פלפל ו- 3 ביצים, לערבב טוב.

במחבת לטגן 3 בצלים גדולים קצוצים עד השחמה, להוסיף 1 קילו בשר בקר טחון , ולטגן תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים. מורידים מהאש, מוסיפים מלח ופלפל. מצננים קצת.

משמנים תבנית מרובעת לתנור, שמים חצי מהתערובת האטריות ומשטחים בצורה אחידה, מעל מפזרים את תערובת בשר ובצל, ומעל את האטריות הנותרות.

מברישים עם מברשת קצת שמן, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ- 35 דקות מכוסה, לאחר מכן מורידים את הנייר ומשחימים עוד קצת. בתאבון!

אולי יעניין אותך...

9 דירוגים וחוות דעת

נטלי

תודה על המתכון יצא ממש טוב!

היי שמחה,
אפיית הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות.

שמחה

כמה מעלות התנור

סיונה

על כמה מעלות?

היי אנה,
השימוש בביצים נעשה בשלב הראשון במתכון.
את הביצים יש לערבב עם האטריות לאחר בישול.

אנה

יש ביצים במתכון,אבל לא ראיתי שמשתמשים בהן בכלל…..

היי שרונה, את הפשטידה מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור.
לאחר 35 דקות, מורידים את נייר הכסף.

שרונה

איזה נייר מורידים?

אורלי כהן

נחמד וקל אפילו לאמצע השבוע.
אפשר להוסיף רוטב עגבניות עשיר.
תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.