
פשטידת אטריות ובשר מהירה
על ידי סבטה בילו בשר, פשטידות וקישים
המתכון של סבטה בילו לפשטידת אטריות ובשר קלה להכנה "לא מפסיקה להכין את הפשטידה המהממת של חמותי, אטריות ובשר, פעם בשבוע היא מככבת בקביעות על השולחן שלנו".
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
20 דקות
35 דקות
55 דקות
- 9 מנות פשטידה
הוראות הכנה
לבשל חבילת אטריות דקות, לסנן, לשטוף במים, להוסיף מלח, פלפל ו- 3 ביצים, לערבב טוב.
במחבת לטגן 3 בצלים גדולים קצוצים עד השחמה, להוסיף 1 קילו בשר בקר טחון , ולטגן תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים. מורידים מהאש, מוסיפים מלח ופלפל. מצננים קצת.
משמנים תבנית מרובעת לתנור, שמים חצי מהתערובת האטריות ומשטחים בצורה אחידה, מעל מפזרים את תערובת בשר ובצל, ומעל את האטריות הנותרות.
מברישים עם מברשת קצת שמן, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ- 35 דקות מכוסה, לאחר מכן מורידים את הנייר ומשחימים עוד קצת. בתאבון!
אוהבי בשר - אל תפספסו:
שיתוף >>
9 דירוגים וחוות דעת
נטלי
25/06/2017
תודה על המתכון יצא ממש טוב!

20/07/2016
היי שמחה,
אפיית הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות.
שמחה
16/07/2016
כמה מעלות התנור
סיונה
14/07/2016
על כמה מעלות?

12/03/2016
היי אנה,
השימוש בביצים נעשה בשלב הראשון במתכון.
את הביצים יש לערבב עם האטריות לאחר בישול.
אנה
09/03/2016
יש ביצים במתכון,אבל לא ראיתי שמשתמשים בהן בכלל…..

28/08/2015
היי שרונה, את הפשטידה מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור.
לאחר 35 דקות, מורידים את נייר הכסף.
שרונה
27/08/2015
איזה נייר מורידים?
אורלי כהן
25/06/2015
נחמד וקל אפילו לאמצע השבוע.
אפשר להוסיף רוטב עגבניות עשיר.
תודה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!