FoodisGood

סלט כרובית קלויה על מחבת פסים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מכינים אותו בצ'יק – סלט כלך-כך טעים ובריא לאוהבי הכרובית! הסלט הנהדר הזה מצליח לשבור את השגרה ומשמש כתוספת מעולה לליווי כל ארוחה! תכינו לארוחה חגיגית או סתם כך באמצע השבוע.

זמן עבודה: 10 דקות | 2 סועדים או כמנת מרכז שולחן

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית טרייה – חתוך לפרחים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום קטנות קצוצות דק
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כפית מלח
  • חופן עלי תרד טריים להגשה

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית חותכים לפרחים ושוטפים היטב מתחת לברז.
  2. מחממים מחבת פסים גדולה על להבה בינונית-גבוהה וקולים בה את פרחי הכרובית ללא שמן, כ-3 דקות, עד שהם מקבלים סימנים חומים ומתרככים מעט. מעבירים את הכרובית לקערה גדולה.
  3. מכינים את הרוטב על ידי ערבוב של שמן הזית עם מיץ לימון, שום, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
  4. לקערת הכרובית מוסיפים כמה עלי תרד טריים ואת הרוטב ומערבבים היטב. מגישים חם או קר.

מתכוני כרובית חדשים שכדאי לנסות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email