FoodisGood

חמוצי כרובית מופלאים במינימום עבודה

ראש כרובית וכמה מצרכים פשוטים ויש לכם חמוצי כרובית פריכים וטעימים שמוכנים תוך כבר באותו היום. לאוהבי הכרובית מדובר בנשנוש הכי טעים שיש!

מתכון לכרובית מוחמצת

זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת חמוצים בינונית

מצרכים:

  • ראש כרובית גדול
  • 2 כוסות מים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1 כף מלח לימון

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים ושלמים, מניחים במסגננת גדולה ושוטפים היטב מתחת לברז.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל שאר המצרכים, מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים טוב טוב.
  3. מעבירים את פרחי הכרובית לצנצנת חמוצים ושופכים פנימה את הרוטב שבקערה.
  4. סוגרים את הצנצנת ומנערים בעדינות כל שעה, החמוצים מוכנים למאכל כבר אחרי 5 שעות.

עוד ירקות מוחמצים שאנחנו אוהבים:

22 מתכונים עם גבינות שנשארו במקרר

לבנה, בולגרית, קוטג' או צהובה, תמיד כשנשארות גבינות במקרר ורגע לפני שעובר התאריך, כדאי לנסות להשתמש בהן. קבלו 22 מתכונים שכדאי להכין מגבינות שנשארו במקרר!

6 תוספות לא שגרתיות וכשרות לפסח

מגוונים בתוספות! לקראת חג הפסח שמתקרב וליל הסדר, אספנו לכם 6 מתכונים לתוספות כשרות לפסח שלא רואים בכל שולחן חג. קוסקוס כשר לפסח, כרובית מהממת ועוד.. קבלו השראה לקראת החג.

דילוג לתוכן