ראש כרובית וכמה מצרכים פשוטים ויש לכם חמוצי כרובית פריכים וטעימים שמוכנים תוך כבר באותו היום. לאוהבי הכרובית מדובר בנשנוש הכי טעים שיש!
מתכון לכרובית מוחמצת
זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת חמוצים בינונית
מצרכים:
- ראש כרובית גדול
- 2 כוסות מים
- 2 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס חומץ
- 1 כף מלח לימון
הוראות הכנה:
- את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים ושלמים, מניחים במסגננת גדולה ושוטפים היטב מתחת לברז.
- בקערה גדולה מערבבים היטב את כל שאר המצרכים, מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים טוב טוב.
- מעבירים את פרחי הכרובית לצנצנת חמוצים ושופכים פנימה את הרוטב שבקערה.
- סוגרים את הצנצנת ומנערים בעדינות כל שעה, החמוצים מוכנים למאכל כבר אחרי 5 שעות.