FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חמוצי כרובית מופלאים במינימום עבודה

ראש כרובית וכמה מצרכים פשוטים ויש לכם חמוצי כרובית פריכים וטעימים שמוכנים תוך כבר באותו היום. לאוהבי הכרובית מדובר בנשנוש הכי טעים שיש!

מתכון לכרובית מוחמצת

זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת חמוצים בינונית

מצרכים:

  • ראש כרובית גדול
  • 2 כוסות מים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1 כף מלח לימון

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים ושלמים, מניחים במסגננת גדולה ושוטפים היטב מתחת לברז.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל שאר המצרכים, מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים טוב טוב.
  3. מעבירים את פרחי הכרובית לצנצנת חמוצים ושופכים פנימה את הרוטב שבקערה.
  4. סוגרים את הצנצנת ומנערים בעדינות כל שעה, החמוצים מוכנים למאכל כבר אחרי 5 שעות.

עוד ירקות מוחמצים שאנחנו אוהבים:

דילוג לתוכן