פשטידת פלפלים צבעונית עם שיבולת שועל
צבעונית, טעימה ומאוד קלה להכנה - מתכון לפשטידת פלפלים שכל אחד יכול להכין. מתאימה לאירוח וגם לארוחת ערב זריזה
חוצים את הפלפלים ומנקים היטב מגרעינים, חותכים לקוביות.
במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן כ-5 דקות, רק עד שהפלפלים מתרככים מעט.
מניחים את תערובת הפלפלים והבצל לצינון.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינות עם קמח, אבקת אפייה וביצים.
מוסיפים לבלילה את הפלפלים והבצל ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מרובעת בינונית ואליה יוצקים את בלילת הפשטידה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתייצבות כחצי שעה.
פשטידות קלות זה הפתרון המושלם! הנה כמה מתכונים מומלצים:
Ingredients
Directions
חוצים את הפלפלים ומנקים היטב מגרעינים, חותכים לקוביות.
במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן כ-5 דקות, רק עד שהפלפלים מתרככים מעט.
מניחים את תערובת הפלפלים והבצל לצינון.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינות עם קמח, אבקת אפייה וביצים.
מוסיפים לבלילה את הפלפלים והבצל ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מרובעת בינונית ואליה יוצקים את בלילת הפשטידה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתייצבות כחצי שעה.