שניצלונים בבירה – מתכון קל וטעים
רצועות חזה עוף בבלילת בצק בירה פריכה והכי טעימה שיש. שניצלונים ביתיים שילדים ומבוגרים אוהבים. מתכון קל שניתן להכין בכל בית.
את העוף ננקה היטב ונחתוך לרצועות עבות. שימו לב - יש לחתוך לרצועות בעובי 2 אצבעות לפחות, כך נוודא שהעוף לא מתייבש.
בקערה גדולה נטרוף ביצה ולה נוסיף בירה, קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל.
נניח את השניצלונים בבלילת הבירה, נכסה בניילון נצמד ונעביר לקירור של 20 דקות.
נחמם שמן עמוק לטיגון וכשחם נטגן את השניצלונים. חשוב לשים לב לטגן את השניצלונים בשלבים ולא בבת אחת כדי להימנע מגוש בצק במחבת הטיגון.
נטגן את השניצלונים עד שהציפוי משים היטב משני הצדדים, נעביר לנייר סופג ונגיש חם.
אין כמו שניצל לארוחת צהריים, לא רק לילדים, מגוון מתכוני שניצל מומלצים:
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים עם חזה עוף, זה הזמן להכיר את העמוד השימושי הבא >> מגוון מתכוני חזה עוף מעניינים
Ingredients
Directions
את העוף ננקה היטב ונחתוך לרצועות עבות. שימו לב - יש לחתוך לרצועות בעובי 2 אצבעות לפחות, כך נוודא שהעוף לא מתייבש.
בקערה גדולה נטרוף ביצה ולה נוסיף בירה, קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל.
נניח את השניצלונים בבלילת הבירה, נכסה בניילון נצמד ונעביר לקירור של 20 דקות.
נחמם שמן עמוק לטיגון וכשחם נטגן את השניצלונים. חשוב לשים לב לטגן את השניצלונים בשלבים ולא בבת אחת כדי להימנע מגוש בצק במחבת הטיגון.
נטגן את השניצלונים עד שהציפוי משים היטב משני הצדדים, נעביר לנייר סופג ונגיש חם.