FoodisGood

שניצלונים בבירה – מתכון קל וטעים

רצועות חזה עוף בבלילת בצק בירה פריכה והכי טעימה שיש. שניצלונים ביתיים שילדים ומבוגרים אוהבים. מתכון קל שניתן להכין בכל בית.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
לשניצלונים
 1 קילו פילה עוף (אפשר גם מחזה עוף)
לבצק בירה
 ביצה M
 3/4 כוס בירה בהירה
 1 כוס קמח
 1 כפית אבקת סודה לשתייה
 1 כפית מלח
 1/4 כפית פלפל שחור
נטפל בחזה העוף
1

את העוף ננקה היטב ונחתוך לרצועות עבות. שימו לב - יש לחתוך לרצועות בעובי 2 אצבעות לפחות, כך נוודא שהעוף לא מתייבש.

נכין בלילת בצק בירה
2

בקערה גדולה נטרוף ביצה ולה נוסיף בירה, קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל.

3

נניח את השניצלונים בבלילת הבירה, נכסה בניילון נצמד ונעביר לקירור של 20 דקות.

נטגן את השניצלונים
4

נחמם שמן עמוק לטיגון וכשחם נטגן את השניצלונים. חשוב לשים לב לטגן את השניצלונים בשלבים ולא בבת אחת כדי להימנע מגוש בצק במחבת הטיגון.

5

נטגן את השניצלונים עד שהציפוי משים היטב משני הצדדים, נעביר לנייר סופג ונגיש חם.

אין כמו שניצל לארוחת צהריים, לא רק לילדים, מגוון מתכוני שניצל מומלצים:

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים עם חזה עוף, זה הזמן להכיר את העמוד השימושי הבא >> מגוון מתכוני חזה עוף מעניינים

Ingredients

לשניצלונים
 1 קילו פילה עוף (אפשר גם מחזה עוף)
לבצק בירה
 ביצה M
 3/4 כוס בירה בהירה
 1 כוס קמח
 1 כפית אבקת סודה לשתייה
 1 כפית מלח
 1/4 כפית פלפל שחור

Directions

נטפל בחזה העוף
1

את העוף ננקה היטב ונחתוך לרצועות עבות. שימו לב - יש לחתוך לרצועות בעובי 2 אצבעות לפחות, כך נוודא שהעוף לא מתייבש.

נכין בלילת בצק בירה
2

בקערה גדולה נטרוף ביצה ולה נוסיף בירה, קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל.

3

נניח את השניצלונים בבלילת הבירה, נכסה בניילון נצמד ונעביר לקירור של 20 דקות.

נטגן את השניצלונים
4

נחמם שמן עמוק לטיגון וכשחם נטגן את השניצלונים. חשוב לשים לב לטגן את השניצלונים בשלבים ולא בבת אחת כדי להימנע מגוש בצק במחבת הטיגון.

5

נטגן את השניצלונים עד שהציפוי משים היטב משני הצדדים, נעביר לנייר סופג ונגיש חם.

Notes

שניצלונים בבירה – מתכון קל וטעים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן