FoodisGood

סלט קולסלאו קליל ב-10 דקות עבודה

מתכון לסלט קולסלאו קלאסי בעשר דקות עבודה, מהיר ופשוט להכנה. סלט מרענן בשילוב כרוב, גזר ורוטב חמצמץ, מעולה כתוספת לארוחת צהריים מלאה ומשביעה. ניתן להשתמש בכרוב לבן, סגול או שילוב של השניים.

Yields1 Serving
Prep Time10 mins
לסלט כרוב וגזר
 1 ראש כרוב קצוץ דק (או חצי כרוב לבן וחצי כרוב סגול)
 2 גזרים גדולים, מגוררים דק
 חצי בצל מגורר
לרוטב קולסלאו
 1/2 כוס מיונז
 2 כפות סוכר
 2 כפות חומץ לבן
 מלח ופלפל
1

מניחים את תערובת הכרוב, הגזר והבצל בקערה גדולה.

2

מערבבים בקערה קטנה את כל מצרכי רוטב הקולסלאו

3

מוסיפים את הרוטב לקערת הכרוב והגזר, מערבבים היטב.

4

טועמים ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.

5

מגישים את הסלט לשולחן או שומרים במקרר עד להגשה.

אנחנו אוהבים את הסלטים שלנו זריזים, 10 דקות עבודה זה בדיוק הזמן שיקח לכם להכין את הסלטים הבאים:

ואם כל זה לא מספיק, ארגנו לכם עמוד מיוחד עם כל הסלטים הכי קלים שיש >> מתכוני סלטים קלים

Ingredients

לסלט כרוב וגזר
 1 ראש כרוב קצוץ דק (או חצי כרוב לבן וחצי כרוב סגול)
 2 גזרים גדולים, מגוררים דק
 חצי בצל מגורר
לרוטב קולסלאו
 1/2 כוס מיונז
 2 כפות סוכר
 2 כפות חומץ לבן
 מלח ופלפל

Directions

1

מניחים את תערובת הכרוב, הגזר והבצל בקערה גדולה.

2

מערבבים בקערה קטנה את כל מצרכי רוטב הקולסלאו

3

מוסיפים את הרוטב לקערת הכרוב והגזר, מערבבים היטב.

4

טועמים ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.

5

מגישים את הסלט לשולחן או שומרים במקרר עד להגשה.

Notes

סלט קולסלאו קליל ב-10 דקות עבודה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן