
סלט פטריות חם לאירוח מושלם
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
מתכון לסלט פטריות טריות מוקפצות עם פרוסות קישוא. סלט קליל ומהיר הכנה שמתאים לאירוח או סתם לארוחת ערב בריאה. ל-4 סועדים ומעלה כדאי להכפיל כמויות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
15 דקות
5 דקות
20 דקות
- 2-3 סועדים
מצרכים למתכון
3-4 קישואים קטנים פרוסים בעובי בינוני וחצויים
300 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
כף שמן
2 כפות פירורי לחם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור טחון
עלה רוזמרין קצוץ / 1/4 כפית רוזמרין מיובש (לא חובה)
הוראות הכנה
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.
מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.
לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
עוד מתכוני סלטים שלא תרצו לפספס:
אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!
מתכוני פטריות אהובים במיוחד:
- פשטידת פטריות - 10 דק' עבודה בלבד
- רוטב שמנת פטריות - הכי טעים לפסטה
- פטריות ממולאות - בשר או גבינות
- מרק פטריות - קל ומושלם לחוקף
- קיש פטריות - עם קיצור דרך מעולה
- ריזוטו פטריות - מפנק במיוחד!