
מרק פטריות טריות עשיר, קטיפתי ופשוט מושלם
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים
מתכון מעולה וטעים במיוחד למרק פטריות פורטבלו ושמפיניון קטיפתי. קוצצים, מקפיצים ומרתיחים והמרק שלכם מוכן! חם, ביתי ובטעם מדהים
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
10 דקות
50 דקות
1 שעה
- 5 סועדים
הוראות הכנה
כשנמסה מוסיפים את שמן הזית והבצל הקצוץ עד לשקיפות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מוסיפים לסיר את השום, ציר הירקות ותבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה.
כעת טוחנים את הפטריות במוט בלנדר ידני (ניתן להשאיר את הפטריות קצוצות)
מוסיפים שמנת מתוקה ובוחשים במרץ עד לאיחוד.
למרק פטריות טבעוני פשוט מורידים את השמנת המתוקה מהמצרכים, וממשיכים כרגיל במתכון.
עוד מרקי פטריות מעניינים
אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו! מתכוני פטריות אהובים במיוחד:
- פשטידת פטריות - 10 דק' עבודה בלבד
- רוטב שמנת פטריות - הכי טעים לפסטה
- פטריות ממולאות - בשר או גבינות
- קיש פטריות - עם קיצור דרך מעולה
- ריזוטו פטריות - מפנק במיוחד!
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!