מרק פטריות טריות עשיר, קטיפתי ופשוט מושלם

על ידי FoodisGood  , ,

מתכון מעולה וטעים במיוחד למרק פטריות פורטבלו ושמפיניון קטיפתי. קוצצים, מקפיצים ומרתיחים והמרק שלכם מוכן! חם, ביתי ובטעם מדהים

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

50 גרם חמאה

חבילת פטריות שמפיניון טריות, קצוצות

חבילת פטריות פורטבלו טריות, קצוצות

3 כפות שמן זית

בצל גדול קצוץ דק

1.5 ליטר מים או ציר ירקות

3 שיני שום כתושות

מיכל שמנת לבישול (אופציה)

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר כבד ממיסים חמאה

כשנמסה מוסיפים את שמן הזית והבצל הקצוץ עד לשקיפות.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במשך 2 דקות.

מוסיפים לסיר את השום, ציר הירקות ותבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה.

כעת טוחנים את הפטריות במוט בלנדר ידני (ניתן להשאיר את הפטריות קצוצות)

מוסיפים שמנת מתוקה ובוחשים במרץ עד לאיחוד.

למרק פטריות טבעוני פשוט מורידים את השמנת המתוקה מהמצרכים, וממשיכים כרגיל במתכון.


עוד מרקי פטריות מעניינים

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו! מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00