בין אם תבחרו בבאגט טרי או פרוסות לחם מחמצת ביתי – לחם השום הזה יצא מושלם בכל פעם! מצאנו את המתכון הכי טוב ללחם שום לעצלנים, כזה נימוח ומפנק, והכל ב-5 דקות עבודה בלבד!
מתכון ללחם שום מהיר
זמן עבודה: 5 דקות | זמן אפייה: 5 דקות
מצרכים:
- 4 כפות חמאה מלוחה רכה (אם החמאה לא רכה מספיק ניתן להמיס מעט במיקרוגל, 30 שניות יספיקו)
- 3 שיני שום קצוצות
- קצת פטרוזיליה קצוצה (כמות של כף בערך)
- באגט פרוס לפרוסות בעובי בינוני
- 1.5 כוסות גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערה את החמאה עם השום, הפטרוזיליה והמלח. - מסדרים את פרוסות הבאגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים בנדיבות מתערובת החמאה על גבי כל פרוסת באגט, מפזרים גבינה מגוררת.
- אופים בתנור החם כ-5 דקות, לחם השום יתבשל במהירות, הישארו ליד התנור כדי שלא יישרף.
בתאבון!