FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם שום מדהים ב-5 דקות

בין אם תבחרו בבאגט טרי או פרוסות לחם מחמצת ביתי – לחם השום הזה יצא מושלם בכל פעם! מצאנו את המתכון הכי טוב ללחם שום לעצלנים, כזה נימוח ומפנק, והכל ב-5 דקות עבודה בלבד!

מתכון ללחם שום מהיר

זמן עבודה: 5 דקות | זמן אפייה: 5 דקות

מצרכים:

  • 4 כפות חמאה מלוחה רכה (אם החמאה לא רכה מספיק ניתן להמיס מעט במיקרוגל, 30 שניות יספיקו)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • קצת פטרוזיליה קצוצה (כמות של כף בערך)
  • באגט פרוס לפרוסות בעובי בינוני
  • 1.5 כוסות גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    מערבבים בקערה את החמאה עם השום, הפטרוזיליה והמלח.
  2. מסדרים את פרוסות הבאגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מורחים בנדיבות מתערובת החמאה על גבי כל פרוסת באגט, מפזרים גבינה מגוררת.
  4. אופים בתנור החם כ-5 דקות, לחם השום יתבשל במהירות, הישארו ליד התנור כדי שלא יישרף.
    בתאבון!

עוד דרכים מעניינות להכין לחם שום בבית:

  1. לחמניות שום רכות
  2. חלות שום אווריריות
  3. לחם שום וזעתר
דילוג לתוכן