FoodisGood

פרחי כרובית ולתנור • מתכון סופר קל להכנה

פרחי כרובית בתנור - כתוספת מושלמת לכל ארוחה או כנשנוש בריא בפני עצמו. ניתן להשתמש בכרובית טרייה או בפרחי כרובית קפואה

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
 1 כרובית גדולה או חבילת פרחי כרובית קפואים
 מים
 מלח
 5-6 כפות שמן זית
1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מפרידים את פרחי הכרובית, או מפשירים את פרחי הכרובית הקפואים כ-4 דקות על השיש.

3

בכרובית טרייה - משרים את פרחי הכרובית במים קרים כ-10 דקות ומייבשים עם מגבת נייר.

4

מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליו את פרחי הכרובית ומצפים את הפרחים בשמן זית - מערבבים עם הידיים.

5

בוזקים מלח ופלפל שחור מעל לכל הפרחים ואופים 20-30 דקות. ב-5 דקות האפייה האחרונות מומלץ להעביר את התנור למצב גריל לקבלת פרחי כרובית פריכים במיוחד.

6

הכרובית מוכנה כשהיא רכה, בודקים בעזרת מזלג בזהירות.

7

*שדרוג - כשמוציאים מהתנור ניתן לפזר על הכרובית שבבי גבינה צהובה או מוצרלה.

אם אהבתם את המתכון הזה כדאי שתשמרו את המתכונים הבאים:

Ingredients

 1 כרובית גדולה או חבילת פרחי כרובית קפואים
 מים
 מלח
 5-6 כפות שמן זית

Directions

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מפרידים את פרחי הכרובית, או מפשירים את פרחי הכרובית הקפואים כ-4 דקות על השיש.

3

בכרובית טרייה - משרים את פרחי הכרובית במים קרים כ-10 דקות ומייבשים עם מגבת נייר.

4

מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליו את פרחי הכרובית ומצפים את הפרחים בשמן זית - מערבבים עם הידיים.

5

בוזקים מלח ופלפל שחור מעל לכל הפרחים ואופים 20-30 דקות. ב-5 דקות האפייה האחרונות מומלץ להעביר את התנור למצב גריל לקבלת פרחי כרובית פריכים במיוחד.

6

הכרובית מוכנה כשהיא רכה, בודקים בעזרת מזלג בזהירות.

7

*שדרוג - כשמוציאים מהתנור ניתן לפזר על הכרובית שבבי גבינה צהובה או מוצרלה.

Notes

פרחי כרובית ולתנור • מתכון סופר קל להכנה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן