קציצות כרובית אפויות בתנור

על ידי FoodisGood  , ,

המתכון של רעות זומר מ- "cookstock" (חנות לחומרי גלם אפייה ובישול בתל אביב) לקציצות כרובית וקוואקר אפויות בתנור. קציצות בריאות וטעימות במיוחד. 10 דקות עבודה ולתנור..

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

1 כרובית בינונית

1 בצל קטן קצוץ דק

1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

1 כפית מלח

פלפל שחור

רבע כפית כרכום

רבע כפית כמון

2 ביצים

3/4 כוס קוואקר מהיר הכנה

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מחלקים את הכרובים לפרחים ומבשלים במים רותחים עד לריכוך. מועכים את פרחי הכרובים במזלג או במעבד מזון.

קוצצים היטב את הבצלים ובקערה גדולה מערבים עם הכרובית. מכניסים לקערה את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן מעט ומן התערובת יוצרים קציצות כרובית בגודל אחיד. מסדרים בתבנית ואופים בתנור על חום של 180 מעלות במשל 25 דקות. הפכים ואופים עוד 5 דקות. בתאבון..

ניתן להוסיף לקציצות כל מה שאוהבים: תירס, פטריות וכד'..

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

גלית כהן

22/06/2017

מה אפשר לשים במקום קוואקר?

דורית

24/04/2017

יצא ממש טעים! תודה

ליזה

05/03/2017

אין על קציצות כרובית. זה מסוג הדברים שטורפים בלי יסוריי מצפון.
אני מוותרת על הכמון. יש לו טעם חזק מידי לדעתי…

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00