עוגת שוקולינה • שוקולד וגבינה בטעם של פעם
עוגת שוקולד אפויה עם שכבת גבינה קרה ואיך לא - ציפוי שוקולד מרנין.
בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר.
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר כשהקמח נכנס אחרון ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת קלות.
אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות, קיסם יוצא לח, זה בסדר.
מכניסים את העוגה לצינון במקרר (חצי שעה לפחות).
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתוך הבלילה.
יוצקים את בלילת הגבינה על גבי העוגה ומכניסים למקרר לכשעה.
ממיסים את השמנת במיקרוגל למשך דקה - דקה וחצי.
שוברים לתוך השמנת את קוביות השוקולד ומשהים לכ-5 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון.
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה מבריקה ואחידה ויוצקים על גבי העוגה.
מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).
עוגת גבינה ושוקולד היא עוגה קלאסית אהובה במיוחד, יש לנו עוד כמה המלצות לעוגות קלאסיות עם שוקולד או גבינה:
27 מתכונים לעוגות שוקולד מכל הסוגים >> עוגת שוקולד - כל המתכונים הכי טובים שיש!
Ingredients
Directions
בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר.
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר כשהקמח נכנס אחרון ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת קלות.
אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות, קיסם יוצא לח, זה בסדר.
מכניסים את העוגה לצינון במקרר (חצי שעה לפחות).
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתוך הבלילה.
יוצקים את בלילת הגבינה על גבי העוגה ומכניסים למקרר לכשעה.
ממיסים את השמנת במיקרוגל למשך דקה - דקה וחצי.
שוברים לתוך השמנת את קוביות השוקולד ומשהים לכ-5 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון.
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה מבריקה ואחידה ויוצקים על גבי העוגה.
מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).