FoodisGood

עוגת שוקולינה • שוקולד וגבינה בטעם של פעם

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

עוגת שוקולד אפויה עם שכבת גבינה קרה ואיך לא - ציפוי שוקולד מרנין.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins
לשוקולד
 3 ביצים
 1/4 כוס סוכר
 כף תמצית וניל
 200 ג' שוקולד מריר מומס
 150 גר' חמאה / מחמאה
 1/4 כוס קמח תופח
לגבינה
 1 שמנת מתוקה
 2/3 כוס חלב
 קית אינסטנט פודינג וניל
 3 כפות סוכר
 גביע גבינה לבנה 250 גרם
לציפוי שוקולד
 150 גרם שוקולד מריר
 גביע שמנת מתוקה
 כפית גרידת לימון (לא חובה אבל מאוד מוסיף)
הכנת עוגת השוקולד
1

בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר.

2

מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר כשהקמח נכנס אחרון ומערבבים לבלילה אחידה.

3

יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת קלות.

4

אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות, קיסם יוצא לח, זה בסדר.

5

מכניסים את העוגה לצינון במקרר (חצי שעה לפחות).

הכנת שכבת הגבינה
6

מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה.

7

מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתוך הבלילה.

8

יוצקים את בלילת הגבינה על גבי העוגה ומכניסים למקרר לכשעה.

הכנת ציפוי שוקולד
9

ממיסים את השמנת במיקרוגל למשך דקה - דקה וחצי.

10

שוברים לתוך השמנת את קוביות השוקולד ומשהים לכ-5 דקות.

11

מוסיפים את גרידת הלימון.

12

מערבבים היטב עד לקבלת בלילה מבריקה ואחידה ויוצקים על גבי העוגה.

13

מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).

עוגת גבינה ושוקולד היא עוגה קלאסית אהובה במיוחד, יש לנו עוד כמה המלצות לעוגות קלאסיות עם שוקולד או גבינה:

27 מתכונים לעוגות שוקולד מכל הסוגים >> עוגת שוקולד - כל המתכונים הכי טובים שיש!

Ingredients

לשוקולד
 3 ביצים
 1/4 כוס סוכר
 כף תמצית וניל
 200 ג' שוקולד מריר מומס
 150 גר' חמאה / מחמאה
 1/4 כוס קמח תופח
לגבינה
 1 שמנת מתוקה
 2/3 כוס חלב
 קית אינסטנט פודינג וניל
 3 כפות סוכר
 גביע גבינה לבנה 250 גרם
לציפוי שוקולד
 150 גרם שוקולד מריר
 גביע שמנת מתוקה
 כפית גרידת לימון (לא חובה אבל מאוד מוסיף)

Directions

הכנת עוגת השוקולד
1

בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר.

2

מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר כשהקמח נכנס אחרון ומערבבים לבלילה אחידה.

3

יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת קלות.

4

אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות, קיסם יוצא לח, זה בסדר.

5

מכניסים את העוגה לצינון במקרר (חצי שעה לפחות).

הכנת שכבת הגבינה
6

מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה.

7

מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתוך הבלילה.

8

יוצקים את בלילת הגבינה על גבי העוגה ומכניסים למקרר לכשעה.

הכנת ציפוי שוקולד
9

ממיסים את השמנת במיקרוגל למשך דקה - דקה וחצי.

10

שוברים לתוך השמנת את קוביות השוקולד ומשהים לכ-5 דקות.

11

מוסיפים את גרידת הלימון.

12

מערבבים היטב עד לקבלת בלילה מבריקה ואחידה ויוצקים על גבי העוגה.

13

מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).

Notes

עוגת שוקולינה • שוקולד וגבינה בטעם של פעם

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן