FoodisGood

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עסיסי • מתכון קל

מתכון לשעועית ירוקה ברוטב עגבניות עסיסי ומוצלח. תוספת נהדרת לאורז לבן, קציצות ועוד.. מתכון קל שכל אחד יכול להכין. מתאים גם לילדים.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 2 כפות שמן
 בצל קצוץ
 שן שום כתושה
 1/2 חבילה של שעועית ירוקה קפואה
 4 עגבניות קצוצות
 חבילת רסק עגבניות קטן
 כפית סוכר
 כפית פפריקה אדומה מתוקה
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 1.5 כוסות מים
1

במחבת רחבה ועמוקה נטגן בצל כ-2 דקות.

2

נוסיף למחבת שום, עגבניות, רסק ותבלינים, נערבב היטב ונבשל כ-2 דקות נוספות.

3

כעת נוסיף את השעועית הירוקה ונערבב היטב.

4

זה הזמן להוסיף מים - רק עד לכיסוי השעועית ולא יותר.

5

נבשל את השעועית ברוטב על להבה בינונית למשך 10-15 דקות, עד שהשעועית מתרככת ומוכנה לאכילה.

6

ניתן להוסיף מים לרוטב עגבניות דליל או להמשיך בבישול עוד כמה דקות לרוטב עגבניות סמיך יותר.

שעועית ירוקה היא התוספת האולטימטיבית למגוון רחב של מנות עיקריות

היא הולכת נהדר עם:

עוד תוספות שגולשי פודיזגוד ממש אהבו:

Ingredients

 2 כפות שמן
 בצל קצוץ
 שן שום כתושה
 1/2 חבילה של שעועית ירוקה קפואה
 4 עגבניות קצוצות
 חבילת רסק עגבניות קטן
 כפית סוכר
 כפית פפריקה אדומה מתוקה
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 1.5 כוסות מים

Directions

1

במחבת רחבה ועמוקה נטגן בצל כ-2 דקות.

2

נוסיף למחבת שום, עגבניות, רסק ותבלינים, נערבב היטב ונבשל כ-2 דקות נוספות.

3

כעת נוסיף את השעועית הירוקה ונערבב היטב.

4

זה הזמן להוסיף מים - רק עד לכיסוי השעועית ולא יותר.

5

נבשל את השעועית ברוטב על להבה בינונית למשך 10-15 דקות, עד שהשעועית מתרככת ומוכנה לאכילה.

6

ניתן להוסיף מים לרוטב עגבניות דליל או להמשיך בבישול עוד כמה דקות לרוטב עגבניות סמיך יותר.

Notes

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עסיסי • מתכון קל

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן