FoodisGood

מרק לחשו: מרק סולת מרוקאי

היישר מהמטבח המרוקאי - מתכון למרק סולת ושום בשם לחשו. מרק הסולת מכיל מעט מאוד שמן, הוא טעים, בריא וקל מאוד להכנה. שומר על חום הגוף בימים קרים.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
 5 שיני שום פרוסות
 1.5 כוסות סולת (או יותר לפי הטעם)
 2 ליטר מים
 1 צרור כוסברה קצוצה
 מלח ופלפל שחור
 2 כפות שמן
 מעט אבקת מרק פרווה (לא חובה)
1

בסיר גדול נרתיח 2 ליטר מים.

2

נוסיף פנימה את שיני בשום, כוסברה, תבלינים ושמן ונבחש היטב.

3

נבשל את המים עם הכוסברה והשום על להבה נמוכה כ-20 דקות.

4

נוסיף לסיר את הסולת, נערבב היטב, נבדוק את סמיכות המרק, במידה ורוצים מרק סמיך יותר ניתן להוסיף עוד סולת.

5

נבשל את המרק עם הסולת 20 דקות נוספות.

6

נבדוק ונתקן טעמי מלח ופלפל ונגיש חם בעיטור כוסברה טרייה.

מרק סולת ידוע בתכונותיו הבריאותיות, אבל הוא לא המרק הבריא היחיד.

3 מרקים בריאים וטעימים שכדאי להכין:

ואם זה לא מספיק >> בקרו בעמוד המרכז את כל מתכוני המרקים באתר

Ingredients

 5 שיני שום פרוסות
 1.5 כוסות סולת (או יותר לפי הטעם)
 2 ליטר מים
 1 צרור כוסברה קצוצה
 מלח ופלפל שחור
 2 כפות שמן
 מעט אבקת מרק פרווה (לא חובה)

Directions

1

בסיר גדול נרתיח 2 ליטר מים.

2

נוסיף פנימה את שיני בשום, כוסברה, תבלינים ושמן ונבחש היטב.

3

נבשל את המים עם הכוסברה והשום על להבה נמוכה כ-20 דקות.

4

נוסיף לסיר את הסולת, נערבב היטב, נבדוק את סמיכות המרק, במידה ורוצים מרק סמיך יותר ניתן להוסיף עוד סולת.

5

נבשל את המרק עם הסולת 20 דקות נוספות.

6

נבדוק ונתקן טעמי מלח ופלפל ונגיש חם בעיטור כוסברה טרייה.

Notes

מרק לחשו: מרק סולת מרוקאי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן