מרק לחשו: מרק סולת מרוקאי
היישר מהמטבח המרוקאי - מתכון למרק סולת ושום בשם לחשו. מרק הסולת מכיל מעט מאוד שמן, הוא טעים, בריא וקל מאוד להכנה. שומר על חום הגוף בימים קרים.
בסיר גדול נרתיח 2 ליטר מים.
נוסיף פנימה את שיני בשום, כוסברה, תבלינים ושמן ונבחש היטב.
נבשל את המים עם הכוסברה והשום על להבה נמוכה כ-20 דקות.
נוסיף לסיר את הסולת, נערבב היטב, נבדוק את סמיכות המרק, במידה ורוצים מרק סמיך יותר ניתן להוסיף עוד סולת.
נבשל את המרק עם הסולת 20 דקות נוספות.
נבדוק ונתקן טעמי מלח ופלפל ונגיש חם בעיטור כוסברה טרייה.
מרק סולת ידוע בתכונותיו הבריאותיות, אבל הוא לא המרק הבריא היחיד.
3 מרקים בריאים וטעימים שכדאי להכין:
ואם זה לא מספיק >> בקרו בעמוד המרכז את כל מתכוני המרקים באתר!
Ingredients
Directions
בסיר גדול נרתיח 2 ליטר מים.
נוסיף פנימה את שיני בשום, כוסברה, תבלינים ושמן ונבחש היטב.
נבשל את המים עם הכוסברה והשום על להבה נמוכה כ-20 דקות.
נוסיף לסיר את הסולת, נערבב היטב, נבדוק את סמיכות המרק, במידה ורוצים מרק סמיך יותר ניתן להוסיף עוד סולת.
נבשל את המרק עם הסולת 20 דקות נוספות.
נבדוק ונתקן טעמי מלח ופלפל ונגיש חם בעיטור כוסברה טרייה.