מתכון לעוגת דבש בחושה והכי קלה להכנה
עוגת דבש עם אגוזים מעולה ומאוד קלה להכנה, רק מערבבים ומכניסים לתנור • מתכון פרווה.
ראשית מכינים 3/4 כוס תה ושמים בצד.
מערבבים בקערה: 4 ביצים שלמות עם סוכר, מוסיפים שמן ודבש. ממשיכים לערבב עד קבלת תערובת חלקה.
מוסיפים נס קפה, קינמון, קמח ואבקת אפיה .
לבסוף מוסיפים את כוס התה שהכנו מבעוד מועד.
משמנים תבנית, יוצקים את בלילת העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
אחרי 5 דקות אפיה מוציאים מעט את התבנית ומפזרים את האגוזים הקצוצים.
אופים 35-40 דקות, חשוב לא לייבש את העוגה.
בכוס קטנה מערבבים מים ודבש ליצירת מי דבש להרטבת העוגה.
אחרי שמוציאים את העוגה מפזרים בעזרת כף את מי הדבש.
המלצות ושדרוגים:
מומלץ מאוד להכניס את העוגה לשקית אטומה, מה שהופך אותה לעוד יותר רכה ועסיסית.
אם יש סבלנות לחכות, הניחו לה לכמה שעות, היא משתבחת עם הזמן.
עוגת דבש ותפוחים - הוסיפו לבלילה המוכנה 3 תפוחים ירוקים מסוג גרני סמית', חתוכים לקוביות קטנות.
עוגת דבש ללא סוכר - במקום 3/4 כוס סוכר, שימו כוס מלאה.
*כוס מדידה במתכון - 240 מ"ל.
בתאבון!
כל מה שאתם צריכים לראש השנה:
- תפריט מתכונים מלא לראש השנה
- פראסה – קציצות כרישה לראש השנה
- מנות ראשונות מומלצות
- תוספות מעניינות
- קינוחים פרווה
- עוגת תפוחי עץ מדהימה
Ingredients
Directions
ראשית מכינים 3/4 כוס תה ושמים בצד.
מערבבים בקערה: 4 ביצים שלמות עם סוכר, מוסיפים שמן ודבש. ממשיכים לערבב עד קבלת תערובת חלקה.
מוסיפים נס קפה, קינמון, קמח ואבקת אפיה .
לבסוף מוסיפים את כוס התה שהכנו מבעוד מועד.
משמנים תבנית, יוצקים את בלילת העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
אחרי 5 דקות אפיה מוציאים מעט את התבנית ומפזרים את האגוזים הקצוצים.
אופים 35-40 דקות, חשוב לא לייבש את העוגה.
בכוס קטנה מערבבים מים ודבש ליצירת מי דבש להרטבת העוגה.
אחרי שמוציאים את העוגה מפזרים בעזרת כף את מי הדבש.