סלט קינואה, עשבים ירוקים ושקדים קלויים
סלט קינואה לבנה ואדומה עם מגוון עשבים ירוקים, ברוקולי, צנונית, גרעיני חמנייה וכל טוב. סלט משביע ובריא שהכי מתאים לארוחת ערב קלילה.
מרתיחים מים בסיר, כאשר המים רותחים שמים את הקינואה הלבנה והאדומה ומבשלים למשך 8 דקות, כאשר הקינואה מוכנה שוטפים אותה במים קרים.
קוצצים את כל הירק והירקות דק דק ומעבירים לקערת הקינואה.
מתבלים בשמן זית ,מיץ לימון ,מלח ופלפל לבן ומערבבים בעדינות.
הסלט מוכן, מגישים בטמפרטורת החדר.
עם כל-כך הרבה יתרונות בריאותיים זה רק ברור שתרצו לשלב את הקינואה בתפריט היומי! מקווים שתכינו את הסלט ותיהנו :)
-
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
- כוסמת - מה אפשר להכין איתה?
- בישול בורגול + מתכונים
- כל מה שכדאי להכין עם שיבולת שועל
- קמח כוסמין - מדריך אפייה ומתכונים מעולים
- זרעי צ'יה - למה הם בריאים ומה מכינים איתם?
Ingredients
Directions
מרתיחים מים בסיר, כאשר המים רותחים שמים את הקינואה הלבנה והאדומה ומבשלים למשך 8 דקות, כאשר הקינואה מוכנה שוטפים אותה במים קרים.
קוצצים את כל הירק והירקות דק דק ומעבירים לקערת הקינואה.
מתבלים בשמן זית ,מיץ לימון ,מלח ופלפל לבן ומערבבים בעדינות.
הסלט מוכן, מגישים בטמפרטורת החדר.