FoodisGood

מתכון: קרוטונים ביתיים שמכינים בקלות בתנור

עם המתכון הבא לקרוטונים ביתיים אתם לעולם לא תזרקו לחם יבש! מתכון קל ומושלם להכנת קרוטונים בתנור - קרוטונים שמתאימים למרק, לסלט או לכל מנה שרק תרצו.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
 5 פרוסות לחם לבן או מקמח מלא
 5 כפות שמן זית
 1/2 כפית פפריקה מתוקה
 1/2 כפית פטרוזיליה מיובשת
 שן שום כתושה
 צרור שמיר קצוץ דק / 1/4 כפית טימין יבש (לא חובה)
 מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
1

את פרוסות הלחם מניחים במקפיא למשך חצי שעה.

2

מוציאים את הלחם וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).

3

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.

4

בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.

5

את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.

6

מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים).

7

מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.

אחסון: לשמירה על טריות הקרוטונים ומניעת עובש מומלץ לאחסן את הקרוטונים בצנצנת אטומה.

בנינו, אין דבר כזה מרק מושלם בלי קרוטונים.. בואו לבחור מרק שילך נהדר עם הקורטונים שלכם:

ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים

Ingredients

 5 פרוסות לחם לבן או מקמח מלא
 5 כפות שמן זית
 1/2 כפית פפריקה מתוקה
 1/2 כפית פטרוזיליה מיובשת
 שן שום כתושה
 צרור שמיר קצוץ דק / 1/4 כפית טימין יבש (לא חובה)
 מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

Directions

1

את פרוסות הלחם מניחים במקפיא למשך חצי שעה.

2

מוציאים את הלחם וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).

3

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.

4

בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.

5

את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.

6

מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים).

7

מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.

Notes

מתכון: קרוטונים ביתיים שמכינים בקלות בתנור

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן