מתכון: קרוטונים ביתיים שמכינים בקלות בתנור
עם המתכון הבא לקרוטונים ביתיים אתם לעולם לא תזרקו לחם יבש! מתכון קל ומושלם להכנת קרוטונים בתנור - קרוטונים שמתאימים למרק, לסלט או לכל מנה שרק תרצו.
את פרוסות הלחם מניחים במקפיא למשך חצי שעה.
מוציאים את הלחם וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.
את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים).
מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.
אחסון: לשמירה על טריות הקרוטונים ומניעת עובש מומלץ לאחסן את הקרוטונים בצנצנת אטומה.
בנינו, אין דבר כזה מרק מושלם בלי קרוטונים.. בואו לבחור מרק שילך נהדר עם הקורטונים שלכם:
- מרק גריסים - הגרסה בהטוחה
- מרק עגבניות - מתכון זריז
- מרק אפונה - סימך ומושלם!
- מרק בצל - צרפתי מוקרם
- מרק מינסטרונה - מלא ביקרות
ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים
Ingredients
Directions
את פרוסות הלחם מניחים במקפיא למשך חצי שעה.
מוציאים את הלחם וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.
את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים).
מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.