Refresh

This website www.foodisgood.co.il/dinner/cheesy-pasta-bake/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

פשטידת פסטה וגבינות עסיסית ב-10 דקות עבודה

אם יש דבר אחד שאנחנו, הבשלנים הביתיים, יודעים להכין, זה פסטה! הפשטידה הזאת מצויינת, קלה להכנה ועם המון גבינה לטעם מושלם. פשטידה שהיא להיט נצחי לכל המשפחה, מושלמת למשפחות גדולות. אם אתם מחפשים את המתכון הטוב ביותר לפשטידת פסטה גבינתית ומפנקת, יש לנו את כל הטיפים והטריקים שאתם צריכים כדי להפוך את המנה הזו למדהימה. אז התכוננו להוסיף אותה לתפריט ארוחות הערב השבועי שלכם.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית מרובעת גדולה עם שוליים גבוהים

מצרכים:

  • חבילת פסטה פנה
  • 2 כפות ממי בישול הפסטה
  • 4 כפות קמח
  • 1/4 כוס מים חמימים
  • 1 גביע גבינת קוטג'
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 2 ביצים
  • עוד 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת לפיזור מעל הפשטידה
  • לתיבול: קמצוץ אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מעבירים למסננת גדולה ומניחים לה להתקרר – שומרים 2 כפות ממי הבישול של הפסטה.
  2. בקערה גדולה מערבבים פסטה מוכנה, 2 כפות מי בישול, 1/4 כוס מים חמימים, קוטג', בולגרית וצהובה.
  3. מוסיפים 2 כפות קמח ו-2 ביצים ובוחשים היטב לעיסה אחידה.
  4. יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית, מפזרים מעל גבינה צהובה.
  5. אופים את בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
  6. כשהפשטידה מוכנה חשוב מאוד לצנן אותה כרבע שעה על השיש כדי שהיא תתייצב ויהיה ניתן לחתוך ממנה פרוסה יציבה.

טיפים, טריקים ושדרוגים להכנת פשטידת פסטה מושלמת

  • הפסטה – ניתן להשתמש בכל סוג פסטה שיש לכם בבית! ספגטי, ביסלי, פתיתים ואפילו פסטה מקמח מלא – הכל הולך!
  • הגבינות – בולגרית, מוצרלה וצהובה הן הבחירות הטבעיות לפשטידת פסטה אבל ניתן להחליף אותן בכל סוג גבינה קשה שאתם אוהבים או שיש בבית.
  • התיבול – אגוז מוסקט הוא לא חובה אבל מוסיף, כמו כן, ניתן להוסיף תיבול שאוהבים כמו פפריקה מתוקה, עשבי תיבול מיובשים ועוד..
  • תוספות – הפשטידה מצוינת ולא צריכה שום שדרוג אבל בהחלט אפשר להוסיף תוספות כדי לשדרג אותה עוד יותר, פטריות, זיתים, תירס, בצל ירוק – הכל הולך!

אל תפספסו! חוברת מתכוני פשטידות מנצחות >>

ספינג' מבצק חלומי (בלי ביצה)

המתכון שלנו הוא מתכון קלאסי ומנצח להכנת ספינג' בבצק הכי טוב שיש, מתכון קלאסי שמתאים לחנוכה או כקינוח לאורך כל השנה.

פסטה פטריות וקישואים בפרמז'ן

הנה מתכון שגר ושכח מושלם – מתכון לפסטה ברוטב פטריות וקישואים שמכינים בקלות בסיר אחד, מכניסים הכל לסיר, מבשלים עשר דקות וארוחת הצהרים או הערב מוכנה!

22 מתכונים עם גבינות שנשארו במקרר

לבנה, בולגרית, קוטג' או צהובה, תמיד כשנשארות גבינות במקרר ורגע לפני שעובר התאריך, כדאי לנסות להשתמש בהן. קבלו 22 מתכונים שכדאי להכין מגבינות שנשארו במקרר!

פיתות • אוסף מתכונים שימושי!

במחבת, בתנור, עם שיבולת שועל ואפילו פיתה עיראקית – יש לנו כמה מתכונים שאוהבי הבצק האמיתיים לא יוכלו לסרב להם! 7 מתכוני פיתות ביתיות מכל הסוגים, תיהנו! 😁

דילוג לתוכן