FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פסטה פטריות וקישואים בפרמז'ן

הנה מתכון שגר ושכח מושלם – מתכון לפסטה ברוטב פטריות וקישואים שמכינים בקלות בסיר אחד, מכניסים הכל לסיר, מבשלים עשר דקות וארוחת הצהרים או הערב מוכנה!

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 1 חבילת ספגטי או פסטה שמשך הבישול שלה הינו 9-11 דקות.
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון או כל סוג שאתם אוהבים, פרוסות דק
  • 2 קישואים, חתוכים לחצאי עיגולים
  • 2/3 כוס אפונה קפואה
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • 2 ענפי תימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 וחצי כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  1. מכניסים לסיר גדול ספגטי, פטריות, קישואים, אפונה, שום, תימין , שמן זית, מים, מלח ופלפל.
  2. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה 8-10 דקות, עד שהפסטה מבושלת והנוזלים הצטמצמו. מערבבים מידי פעם כך שהפסטה לא תידבק.
  3. מוסיפים גבינה מגוררת ושמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים מיד.
    בתאבון!

עוד מתכוני פסטה קלים במיוחד:

  1. פסטה רוזה – מתכון מעולה
  2. רוטב שמנת ופטריות לפסטה
  3. פסטה פסטו בקלי קלות
  4. רוטב בולונז לפסטה

עוד מתכוני פסטה בסיר אחד

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *