זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'
מצרכים:
- 1 חבילת ספגטי או פסטה שמשך הבישול שלה הינו 9-11 דקות.
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון או כל סוג שאתם אוהבים, פרוסות דק
- 2 קישואים, חתוכים לחצאי עיגולים
- 2/3 כוס אפונה קפואה
- 2 שיני שום, פרוסות דק
- 2 ענפי תימין
- 3 כפות שמן זית
- 4 וחצי כוסות מים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- 1/4 כוס שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
- מכניסים לסיר גדול ספגטי, פטריות, קישואים, אפונה, שום, תימין , שמן זית, מים, מלח ופלפל.
- מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה 8-10 דקות, עד שהפסטה מבושלת והנוזלים הצטמצמו. מערבבים מידי פעם כך שהפסטה לא תידבק.
- מוסיפים גבינה מגוררת ושמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים מיד.
בתאבון!
עוד מתכוני פסטה קלים במיוחד: