FoodisGood

פסטה פטריות וקישואים בפרמז'ן

הנה מתכון שגר ושכח מושלם – מתכון לפסטה ברוטב פטריות וקישואים שמכינים בקלות בסיר אחד, מכניסים הכל לסיר, מבשלים עשר דקות וארוחת הצהרים או הערב מוכנה!

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 1 חבילת ספגטי או פסטה שמשך הבישול שלה הינו 9-11 דקות.
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון או כל סוג שאתם אוהבים, פרוסות דק
  • 2 קישואים, חתוכים לחצאי עיגולים
  • 2/3 כוס אפונה קפואה
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • 2 ענפי תימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 וחצי כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  1. מכניסים לסיר גדול ספגטי, פטריות, קישואים, אפונה, שום, תימין , שמן זית, מים, מלח ופלפל.
  2. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה 8-10 דקות, עד שהפסטה מבושלת והנוזלים הצטמצמו. מערבבים מידי פעם כך שהפסטה לא תידבק.
  3. מוסיפים גבינה מגוררת ושמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים מיד.
    בתאבון!

עוד מתכוני פסטה קלים במיוחד:

  1. פסטה רוזה – מתכון מעולה
  2. רוטב שמנת ופטריות לפסטה
  3. פסטה פסטו בקלי קלות
  4. רוטב בולונז לפסטה

עוד מתכוני פסטה בסיר אחד

חביתת חומוס עם בצל מטוגן (במרקם מנצח!)

חביתה טבעונית קלאסית שאם יודעים להכין אותה כמו שצריך יכולה להפוך בקלות לארוחת הערב הקבועה שלכם! החביתה שלנו משלבת בצל מטוגן והיא טעימה ואוורירית! מכינים אותה במהירות ומגישים לצד סלט ירקות עשיר.

מרק פטריות מיוחד עם ערמונים

גרסה מדהימה למרק פטריות קרמי ועשיר במיוחד, עשוי מפטריות וערמונים שמבשלים בסיר אחד ותוך פחות משעה מקבלים מנה חמה ומשביעה! אוהבי מרקים – אתם חייבים לנסות את המרק הזה.

טופו מוקפץ ברוטב סויה ודבש

מנת טופו מוקפץ ברוטב סויה ודבש, מנה בניחוח אסיאתי שמגישים לצד אורז לבן ויחד מרכיבים ארוחה מלאה וטעימה. אפשר להכפיל כמויות בהתאם למספר הסועדים.

דילוג לתוכן