FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פסטה פטריות וקישואים בפרמז'ן

הנה מתכון שגר ושכח מושלם – מתכון לפסטה ברוטב פטריות וקישואים שמכינים בקלות בסיר אחד, מכניסים הכל לסיר, מבשלים עשר דקות וארוחת הצהרים או הערב מוכנה!

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 1 חבילת ספגטי או פסטה שמשך הבישול שלה הינו 9-11 דקות.
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון או כל סוג שאתם אוהבים, פרוסות דק
  • 2 קישואים, חתוכים לחצאי עיגולים
  • 2/3 כוס אפונה קפואה
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • 2 ענפי תימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 וחצי כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  1. מכניסים לסיר גדול ספגטי, פטריות, קישואים, אפונה, שום, תימין , שמן זית, מים, מלח ופלפל.
  2. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה 8-10 דקות, עד שהפסטה מבושלת והנוזלים הצטמצמו. מערבבים מידי פעם כך שהפסטה לא תידבק.
  3. מוסיפים גבינה מגוררת ושמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים מיד.
    בתאבון!

עוד מתכוני פסטה קלים במיוחד:

  1. פסטה רוזה – מתכון מעולה
  2. רוטב שמנת ופטריות לפסטה
  3. פסטה פסטו בקלי קלות
  4. רוטב בולונז לפסטה

עוד מתכוני פסטה בסיר אחד

דילוג לתוכן