FoodisGood

מתכון לפיצה ללא התפחה • פיצה זריזה ומעולה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
פיצה מהירה וסופר מוצלחת שמכינים כשאין הרבה זמן להתפיח את הבצק. הפיצה הזאת מנחמת וטעימה כמעט כמו הפיצה הרגילה והיא לגמרי סוגרת פינה לארוחת ערב משפחתית מצוינת. מערבבים מצרכים, מרדדים ולתנור!

זמן עבודה: 10 דקות | 2 פיצות בינוניות דקות

מצרכים:

  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס יוגורט טבעי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית סוכר
  • קמח נוסף כדי לקמח את הבצק
  • שמן זית (אופציה לשיפור)
  • מעל לפיצה: רוטב פיצה + גבינה צהובה מגוררת / מוצרלה בייבי + תוספות שאוהבים

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומשמנים קלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, יוגורט, מלח וסוכר עד לקבלת בצק לא דביק, מומלץ ללוש את הבצק היטב כ-3 דקות. (הערה: אם הבצק דביק מידי, הוסיפו קמח לאט לאט, בכל פעם כף קמח, עד שהבצק מתאחד)
  3. את הבצק מחלקים ל-2 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים כדור. מרדדים את הכדור על משטח מקומח ומניחים בתבנית.
  4. על גבי בסיסי הפיצה מורחים שמן זית, מתרכזים בעיקר בקצוות הפיצה.
  5. מפזרים תוספות ומעליהן גבינות. (הערה: אל תעמיסו בתוספות ובמיוחד בתוספות רטובות כמו תירס למשל שיכול לרכך את הבצק ולהפוך את הפיצה לרכה מידי)
  6. אופים את הפיצה בתנור חם, מגש אחד בכל פעם, למשך 12-15 דקות, עד שהתחתית משחימה יפה.

עוד פיצות מהירות הכנה:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.