FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מלוואח פיצה בתנור בצ'יק

המלוואח עובר תוך מספר דקות מהמקפיא לתנור ונותן פתרון מעולה לארוחה זריזה כשרעבים – פיצה מהירה שמכינים על בסיס מלוואח. אין מי שלא יאהב! *טיפ: אם אתם מאוד רעבים תכינו 2 כי פיצה אחת פשוט לא מספיקה.

מתכון למלוואח פיצה

זמן הכנה: 5 דקות | זמן אפייה: 15 דקות | מנות: 2
 

מרכיבים:

  • 2 דפי מלוואח קפואים ישר מהמקפיא
  • 2 כפות רסק עגבניות / קטשופ / רוטב פיצה ביתי
  • גבינה צהובה / מוצרלה מגוררת
    לתוספת שעובדת (אפשר כל תוספת שאוהבים):
  • עגבנייה חתוכה לפרוסות דקות מאוד
  • פטריות טריות פרוסות
  • כדורי בייבי מוצרלה
  • עלי אורגנו / תימין / רוזמרין

* אפשר וכדאי להכפיל כמויות.

הוראות הכנה:

  1. מניחים מלוואח קפוא על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בנדיבות ככף רסק עגבניות (קטשופ לאוהבי המתוק).
  2. מפזרים גבינה צהובה, כמה שאוהבים, אם משתמשים בפרוסת גבינה ולא בגבינה מגוררת יש לחתוך אותה ולא להניח אותה שלמה, כדי שלא תכביד על המלוואח.
  3. מניחים מעל לגבינה תוספות שאוהבים.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומכניסים את הפיצה למשך כ- 15 דק' (עד להשחמה).
  5. מוציאים ומניחים לצינון לפחות ל-5 דקות, כך בסיס המלוואח יתייצב והפיצה לא תהיה חמה מידי.
    בתאבון!

עוד פיצות זריזות וטעימות:

רעיונות לתוספות עם המלוואח פיצה

  • תוספות צמחוניות: עגבניות שרי, פטריות, עגבניות רגילות, בצל, בטטה, זיתים, תירס, פלפל שיפקה, פלפל קלוי, זיתי קלמטה, אננס.
  • אקסטרה גבינה: בולגרית, פטה, מוצרלה, גבינת עיזים.
  • תוספות דגים: טונה, אנשובי.
  • מעט עלים ירוקים כמו נענע, פטרוזיליה, מנגולד, תרד, בזיליקום.
דילוג לתוכן