סלט אפרסקים ובולגרית קייצי

על ידי המתכונים של מירי יעקב  ,

סלט קל, מהיר ומיוחד שמתאים לארוחת בוקר או לאירוח. סלט קר ומרענן שמכינים בקלי קלות ונהנים ממנו כנשנוש ואפילו כארוחה בפני עצמה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

5 אפרסקים

250 גרם גבינה בולגרית מעודנת קשה

10 עלי נענע

חופן שקדים קלויים (לא חובה)

4 כפות שמן זית

פלפל שחור

הוראות הכנה

תחילה נעשה חריצים לאורך האפרסקים ונחתוך לרצועות.

את הגבינה הבולגרית נחתוך לקוביות קטנות.

בקערה גדולה נסדר שכבות - אפרסקים, בולגרית, אפרסקים ושוב בולגרית.

מעל לגבינה נפזר עלי נענע ושקדים קלויים.

נזלף מעל לסלט שמן זית ונתבל במעט פלפל שחור.

אין צורך לערבב את הסלט.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00