FoodisGood

איך מכינים ציפוי לבן פרווה לעוגה (זיגוג סוכר)

כל אופה מתחיל אוהב לצפות את העוגה שלו בשוקולד, זה עוזר להסתיר פגמים בעוגה ובעיקר הופך אותה ליפה וטעימה יותר. בזמן ששוקולד מריר + קצפת צמחית יצרו לכם ציפוי שוקולד פרווה משגע לעוגה, הגיע הזמן לעלות רמה ולהכיר את הציפוי הלבן המדהים הבא – זיגוג אבקת סוכר.

ציפוי אבקת סוכר פרווה שמתאים לכל עוגה

המתכון לציפוי / זיגוג הוא פשוט ומהיר, כל אחד יכול. הציפוי מתאים לעוגות בחושות, מאפים מתוקים, דונאטס וסופגניות ועוד..

מה צריך?

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כפית מיץ לימון

איך מכינים?

  1. בקערית קטנה מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לימון עד לקבלת עיסה אחידה במרקם ממש כמו של טחינה.
  2. אם הבלילה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד מעט מיץ לימון, אם היא דלילה מידי יש להוסיך עוד אבקת סוכר.

*טיפ מעולה: שלבו 1/4 כפית אבקת נס קפה ליצירת ציפוי מתוק בטעם קפה או 1/4 כפית אבקת שוקולד ליצירת ציפוי שוקולית שילדים אוהבים.

בונוס: מתכוני עוגות בחושות שילכו נהדר עם הציפוי
5 מתכונים בריאים וקלים לשבוע חדש

פותחים שבוע חדש עם 5 מתכונים בריאים וקלילים שממש כיף להכין! מחפשים מנות בריאות עם ערכים תזונתיים טובים שמתאימים לכל המשפחה? הגעתם לעמוד הנכון :)

שבועות ללא גלוטן: 12 המתכונים הכי שווים

מגוון מתכונים ללא גלוטן לשבועות! מתכונים מלוחים ומתוקים מושלמים לאירוח בחג – פשטידות, ראשונה, לחמניות גבינה, עוגות וקינוחים! אלו הם 12 המתכונים הכי שווים לשבועות ללא גלוטן!

אנדאגי • סופגניות קטנות ומהירות מיפן

מתכון לסופגניות מיוחדת בהכנה זריזה שמגיעות אלינו היישר מיפן. סופגניות מסורתיות שמכינים עם אבקת אפייה ובמהירות שיא, הן קטנטנות ומומלץ לאכול אותן מיד שהן יוצאות מהטיגון.

דילוג לתוכן