FoodisGood

סלט פטריות חם לאירוח מושלם

מתכון לסלט פטריות טריות מוקפצות עם פרוסות קישוא. סלט קליל ומהיר הכנה שמתאים לאירוח או סתם לארוחת ערב בריאה. ל-4 סועדים ומעלה כדאי להכפיל כמויות.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins
 3-4 קישואים קטנים פרוסים בעובי בינוני וחצויים
 300 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
 כף שמן
 2 כפות פירורי לחם
 מלח לפי הטעם
 פלפל שחור טחון
 עלה רוזמרין קצוץ / 1/4 כפית רוזמרין מיובש (לא חובה)
1

מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.

2

מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.

3

מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.

4

לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

עוד מתכוני סלטים שלא תרצו לפספס:

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!

מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

Ingredients

 3-4 קישואים קטנים פרוסים בעובי בינוני וחצויים
 300 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
 כף שמן
 2 כפות פירורי לחם
 מלח לפי הטעם
 פלפל שחור טחון
 עלה רוזמרין קצוץ / 1/4 כפית רוזמרין מיובש (לא חובה)

Directions

1

מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.

2

מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.

3

מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.

4

לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

Notes

סלט פטריות חם לאירוח מושלם

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן