סלט פטריות חם לאירוח מושלם
מתכון לסלט פטריות טריות מוקפצות עם פרוסות קישוא. סלט קליל ומהיר הכנה שמתאים לאירוח או סתם לארוחת ערב בריאה. ל-4 סועדים ומעלה כדאי להכפיל כמויות.
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.
מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.
לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
עוד מתכוני סלטים שלא תרצו לפספס:
אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!
מתכוני פטריות אהובים במיוחד:
- פשטידת פטריות - 10 דק' עבודה בלבד
- רוטב שמנת פטריות - הכי טעים לפסטה
- פטריות ממולאות - בשר או גבינות
- מרק פטריות - קל ומושלם לחוקף
- קיש פטריות - עם קיצור דרך מעולה
- ריזוטו פטריות - מפנק במיוחד!
Ingredients
Directions
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.
מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.
לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.