Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A9%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

שבלולי גבינה ועגבניות מיובשות

על ידי המטבח של עדי  , ,

מתכון מעולה לשבלולים מבצק שמרים (שילוב של קמח לבן ומלא) במלית גבינת מוצרלה וממרח עגבניות מיובשות.

  • זמן עבודה: 1 שעה 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
  • 1 שעה 5 דקות

    45 דקות

    1 שעה 50 דקות

  • 30 מאפים

מצרכים למתכון

לבצק השבלולים

1/2 קילו קמח מלא

1/2 קילו קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים

1/4 כוס שמן זית

כפית מלח

כפית סוכר חום

2-3 כוסות מים פושרים לפי הצורך.

למלית

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות

הוראות הכנה

לערבב את היבשים ולהוסיף את הנוזלים.

ללוש כעשר דקות לבצק נעים לעבודה ולכסות. להניח במקום חמים לשעה וחצי להתפחה.

לחלק את הבצק ל 3 חלקים.

לרדד לעלה ולמרוח בממרח עגבניות ולפזר גבינה.

לגלגל לרולדה ולחתוך שבלולים.

לאפות בחום בינוני כחצי שעה.

הערה:
תמיד עדיף שבצק שמרים יהיה רך יותר ולא יבש יותר. עם יבש אין לנו הרבה מה לעשות... לא יתפח ולא יצליח. לבצק רטוב לעומת זאת - אפשר תמיד להוסיף מעט קמח עד שמתקבל הבצק הדרוש.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן