פשטידת פטריות ובצל קלה ומוצלחת
מתכון לפשטידת בצל ופטריות, פשטידה היא תמיד הפתרון המושלם להכנה אם הופתעתם ע"י אורחים או סתם בא לכם להכין ארוחת ערב קלילה ואוורירית. מתכון בריא וטעים לפשטידת פטריות ובצל עם גבינה, פשטידה קלה ומהירה.
מחממים מראש את התנור ל180 מעלות.
מטגנים במעט שמן את הבצל על אש בינונית-גבוהה, מחכים להזהבה ומצננים בצד.
טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים את שאר מצרכי הפשטידה עם הבצל המטוגן ומערבבים יחד עד למרקם אחיד.
משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית לאורכה ולרוחבה של התבנית.
כעת יוצקים את בלילת הפשטידה לתוך התבנית ומיישרים עד לקבלת שכבה אחידה.
מכניסים את הפשטידה לתנור ואופים למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
טיפים ושדרוגים לפשטידה:
בצל ירוק מעל לבלילת הפשטידה רק ישפר את המנה.
ניתן להשתמש בבצל סגול לטעם בצל מתקתק יותר.
מומלץ להשתמש בתבנית פשטידה סטנדרטית או תבנית אינגליש קייק, מאחר והפשטידה יוצאת נמוכה מטבעה.
מומלץ להכפיל את כמויות המתכון אם ברצונכם להכין לכמות גדולה של אנשים.
ניתן לשדרג את גבינות הפשטידה במוצרלה, פרמזן, גבינות מלוחות למיניהן או כל גבינה שיש במקרר.
עוד מתכוני פשטידות שלא תרצו לפספס:
אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!
מתכוני פטריות אהובים במיוחד:
- פשטידת פטריות - 10 דק' עבודה בלבד
- רוטב שמנת פטריות - הכי טעים לפסטה
- פטריות ממולאות - בשר או גבינות
- מרק פטריות - קל ומושלם לחוקף
- קיש פטריות - עם קיצור דרך מעולה
- ריזוטו פטריות - מפנק במיוחד!
Ingredients
Directions
מחממים מראש את התנור ל180 מעלות.
מטגנים במעט שמן את הבצל על אש בינונית-גבוהה, מחכים להזהבה ומצננים בצד.
טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים את שאר מצרכי הפשטידה עם הבצל המטוגן ומערבבים יחד עד למרקם אחיד.
משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית לאורכה ולרוחבה של התבנית.
כעת יוצקים את בלילת הפשטידה לתוך התבנית ומיישרים עד לקבלת שכבה אחידה.
מכניסים את הפשטידה לתנור ואופים למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.