FoodisGood

חזה עוף ממולא בבשר ברוטב פלפלים

המתכון של דבי וזאנה לחזה עוף ממולא בשר ברוטב פלפלים אדומים. מנה עיקרית מרשימה וטעימה במיוחד שכל אחד יכול להכין. מתאים לשבתות ולחגים.

Yields1 Serving
Prep Time40 minsCook Time1 hr 10 minsTotal Time1 hr 50 mins
 10 פרוסות חזה עוף
למילוי בשר
 400 גרם בשר טחון
 3 שיני שום כתושות
 כפית פפריקה אדומה מתוקה
 1/2 כפית כורכום
 1/2 כפית פלפל לבן
 מלח
 1 ביצה
לרוטב פלפלים
 שמן לטיגון
 בצל קצוץ
 5 שיני שום פרוסות
 1 גבמה - רצועות
 כמה פלפלים יבשים / טריים חתוכים
 כף פפריקה מתוקה
 1/2 כפית כורכום
 מלח ופלפל שחור
 כפית מרק עוף
 2 כוסות מים רותחים
נכין את רולדות חזה העוף
1

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי מלית הבשר.

2

ניקח פרוסת חזה עוף, נמרח עליה שכבה דקה ואחידה ממלית הבשר ונגלגל לרולדה.

3

במחבת רחבה ועמוקה נחמם מעט שמן, נסדר את רולדות חזה העוף כאשר הסגירה מונחת למטה.

4

נפזר מעט פלפל שחור ונמשיך לטגן מכל הצדדים עד לסגירה מלאה ועד שחזה העוף מוכן.

נכין את הרוטב
5

בסיר רחב נחמם מעט שמן, נוסיף בצל קצוץ ושום ונערבב.

6

נפזר את רצועות הגמבה והפלפלים ונטגן יחדיו כ-2 דקות.

7

נוסיף לסיר תבלינים, נערבב ונמשיך לטגן עוד כ-2 דקות.

8

כעת נוסיף לסיר מים רותחים, נסדר את רולדת חזה העוף ונבשל כשעה על אש נמוכה.

9

התבשיל מוכן כאשר הרולדות מבושלות והנוזלים הצטמצמו.

10

לסיום נפזר כסברה קצוצה ונגיש.

אוהבי בשר - אל תפספסו:

מתכוני בשר מעולים שמכינים בתנור:

Ingredients

 10 פרוסות חזה עוף
למילוי בשר
 400 גרם בשר טחון
 3 שיני שום כתושות
 כפית פפריקה אדומה מתוקה
 1/2 כפית כורכום
 1/2 כפית פלפל לבן
 מלח
 1 ביצה
לרוטב פלפלים
 שמן לטיגון
 בצל קצוץ
 5 שיני שום פרוסות
 1 גבמה - רצועות
 כמה פלפלים יבשים / טריים חתוכים
 כף פפריקה מתוקה
 1/2 כפית כורכום
 מלח ופלפל שחור
 כפית מרק עוף
 2 כוסות מים רותחים

Directions

נכין את רולדות חזה העוף
1

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי מלית הבשר.

2

ניקח פרוסת חזה עוף, נמרח עליה שכבה דקה ואחידה ממלית הבשר ונגלגל לרולדה.

3

במחבת רחבה ועמוקה נחמם מעט שמן, נסדר את רולדות חזה העוף כאשר הסגירה מונחת למטה.

4

נפזר מעט פלפל שחור ונמשיך לטגן מכל הצדדים עד לסגירה מלאה ועד שחזה העוף מוכן.

נכין את הרוטב
5

בסיר רחב נחמם מעט שמן, נוסיף בצל קצוץ ושום ונערבב.

6

נפזר את רצועות הגמבה והפלפלים ונטגן יחדיו כ-2 דקות.

7

נוסיף לסיר תבלינים, נערבב ונמשיך לטגן עוד כ-2 דקות.

8

כעת נוסיף לסיר מים רותחים, נסדר את רולדת חזה העוף ונבשל כשעה על אש נמוכה.

9

התבשיל מוכן כאשר הרולדות מבושלות והנוזלים הצטמצמו.

10

לסיום נפזר כסברה קצוצה ונגיש.

Notes

חזה עוף ממולא בבשר ברוטב פלפלים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן