FoodisGood

עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה הכי טעימות בעולם

מתכון מצוין להכנת עוגיות פרווה שכולם אוהבים! בדרך כלל עוגיות פרווה יוצאות מעט קשות אבל המתכון הזה מבטיח תוצאה מעולה במרקם המושלם של עוגיות שוקולד צ'יפס הקלאסיות, לא תרגישו בהבדל!

זמן עבודה: 15 דקות | 20 עוגיות

מצרכים:

  • 200 גרם נטורינה / מחמאה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 250 גרם שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה לשים יחדיו נטורינה עם סוכר, מלח, סודה לשתייה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח וביצים. יתקבל בצק רך, זה בסדר.
  2. מוסיפים פנימה את שבבי השוקולד צ'יפס ומקפלים.
    משמנים ידיים, מכדררים כדורים מן הבצק ומסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, שמרים על רווחים כי העוגיות משתטחות באפייה.
  3. אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות שטוחות ונראות מוכנות בצדדים אבל המרכז עדיין רך.
  4. מוציאים את התבנית ומניחים לעוגיות להתקרר לפחות 20 דקות.
  5. שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

עוד גרסאות לעוגיות שוקולד צ'יפס:

לפורים: 9 מתכוני מילויים לאוזני המן!

פורים מתקרב אלינו בצעדי ענק וזה הזמן להיסגר על המילויים שלנו לאוזני המן. אז מלבד מילוי פרג, תמרים או שוקולד – סידרנו לכם גם מבחר מתכונים למילויים מיוחדים לאוזני המן: ריבת חלב וחלבה, לוטוס, קרם לימון ועוד… כל המתכונים בכתבה!

עוגיות פאדג' שוקולד רכות וממכרות

עוגיות הפאדג' הללו הם התגשמות חלומו של כל אוהב שוקולד אמיתי. הן רכות ועמוסות בשוקולד ואם זה לא מספיק אז ניתן לשדרג אותן עוד יותר עם שבבי שוקולד צ'יפס.

עוגיות גרידת לימון טבעוניות

עוגיות מהממות לאוהבי הלימון שמשלבות מרכיבים בסיסיים ויוצרות בבית ניחוח נהדר. עוגיות ללא ביצים, מאוד קלות להכנה ונפלאות לצד התה.

דילוג לתוכן