FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פשטידת ברוקולי קלאסית עם גבינה בולגרית

הפשטידה הזאת מתאימה לכולם – היא מאוד קלה להכנה ומוכנה בצ'יק צ'ק. הפשטידה משלבת גבינה בולגרית, קוטג' וברוקולי ויוצאת ממש מושלמת! נסו ולא תתחרטו.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה בקוטג 24 ס"מ (מתאים גם ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות)

מצרכים:

  • חבילת פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים כחצי שעה על מסננת כדי להיפטר מכמה שיותר נוזלים
  • 1.5 גביעי גבינת קוטג'
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 3 ביצים M
  • 3 כפות קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • כפית אבקת מרק בצל
  • פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה כולל פרחי הברוקולי המופשרים.
  3. משמנים תבנית ומעבירים אליה את בלילת הפשטידה.
  4. אופים בתנור החם במשך 30-40 דקות.
  5. מוציאים את הפשטידה לצינון בטמפרטורת החדר, לא פחות מ-20 דקות צינון.
  6. רק לאחר הצינון מעבירים לצלחת הגשה ופורסים לריבועים.

עוד פשטידות ברוקולי בסגנונות שונים:

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *