הפשטידה הזאת מתאימה לכולם – היא מאוד קלה להכנה ומוכנה בצ'יק צ'ק. הפשטידה משלבת גבינה בולגרית, קוטג' וברוקולי ויוצאת ממש מושלמת! נסו ולא תתחרטו.
זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה בקוטג 24 ס"מ (מתאים גם ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות)
מצרכים:
- חבילת פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים כחצי שעה על מסננת כדי להיפטר מכמה שיותר נוזלים
- 1.5 גביעי גבינת קוטג'
- 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 3 ביצים M
- 3 כפות קמח
- 1/4 כפית מלח
- כפית אבקת מרק בצל
- פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה כולל פרחי הברוקולי המופשרים.
- משמנים תבנית ומעבירים אליה את בלילת הפשטידה.
- אופים בתנור החם במשך 30-40 דקות.
- מוציאים את הפשטידה לצינון בטמפרטורת החדר, לא פחות מ-20 דקות צינון.
- רק לאחר הצינון מעבירים לצלחת הגשה ופורסים לריבועים.