פשטידת ברוקולי וקישואים פרווה

על ידי אילנית בניזרי  

מתכון פשוט לפשטידה פרווה מנצחת. פשטידה המשלבת קישואים וברוקולי ולמי שמעוניין גם פטריות. ההכנה קלה והתוצאה נהדרת.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית עגולה 26 או 2 אינגליש קייק

מצרכים למתכון

3 קישואים מגורדים

1 בצל קצוץ

1/2 חבילת ברוקולי קפוא

4 ביצים

1/2 כוס קמח תופח

1/2 כוס שמן

תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כף פטרוזליה יבשה, חצי כפית כורכום

ניתן להוסיף פטריות

הוראות הכנה

תחילה נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.

נוסיף 1/2 כפית כורכום למחבת ונערבב.

נוסיף למחבת את הקישואים המגוררים ונטגן יחדיו כ-15 דקות.

נעביר את התערובת למסננת דקה ונסנן נוזלים.

את הברוקולי הקפוא נרתיח כ-15 דקות בסיר עם מים עד לריכוך הגבעולים ונסנן מנוזלים.

בקערה גדולה נערבב ביצים, קמח ושמן עד לבלילה חלקה ללא גושים.

נוסיף לבלילת הפשטידה את הברוקולי ותערובת הבצל והקישואים וכן את התבלינים ונערבב היטב.

נשמן תבנית עגולה 26 או 2 תבניות אינגליש קייק וניצוק לתוכה את תערובת הפשטידה.

נפזר שומשום לקישוט ונאפה בתנור חם על 200 מעלות כ-45 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.

שתפו את המתכון >>

11 דירוגים וחוות דעת

יפה

13/01/2018

תשובה לאיתי זה לא נכון מה שכתבת לירקות הקפואים יש אותם הויטמינים כמו לטריים אתה יכול לשאול גם דיאטנים

איתי

24/07/2017

אבל…….למה קפוא ?????
הרי לירקות קפואים אין שום ערך תזונתי.
אין ויטמינים, הלך הסידן והברזל והירק סתם נראה ירוק אך ריק מתוכן.

foodisgood

18/06/2017

היי מאיה,
להכנת הפשטידה ללא גלוטן תוכלי להמיר את הקמח בשיבולת שועל + 1/2 כפית אבקת אפייה.

foodisgood

18/06/2017

היי שמחה,
ניתן להכין את הפשטידה עם שיבולת שועל במקום הקמח, אל תשכחי להוסיף כפית אבקת אפייה.

שמחה

14/06/2017

קיימת אופצייה להחלפת הקמח?

הילה

08/06/2017

פשטידה נהדרת!

יפה

01/06/2017

יצא מעולה.
חגיגי ויפה לעיין ולחך.

מאיה גדליה

16/05/2017

מה אפשר לשים במקום קמח כי אסור לי גלוטן

מלכה רולר

22/04/2017

מצוינת גם בתוספת פטריות

יהודית

15/04/2017

היכנתי לפסח, יצא ממש טעים. היה קל להכין.

יפי

09/03/2017

הפשטידה טעימה מאד לא הייתי אומרת”קלה להכנה” המון כלים לשטוף וכמה שלבי טיגון ובישול,אך שווה את המאמץ

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00