פשטידת ברוקולי חלבית מהירה

על ידי המטבח של שרית  , ,

את פשטידת הברוקולי הטעימה הזאת אני תמיד מכינה לאירוח משפחה וחברים. 10 דקות עבודה וקערה אחת זה כל מה שצריך, מתאימה גם לארוחת ערב טעימה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית 24

מצרכים למתכון

700 גרם פרחי ברוקולי חלוטים עד לריכוך

2 ביצים

2.5 כפות קמח

מלח ופלפל לפי הטעם

1 גביע גבינת קוטג'

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 גביע קטן של שמנת חמוצה 100 גרם

הוראות הכנה

לאחר חליטת פרחי הברוקולי נניח אותם לצינון.

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה מלבד פרחי הברוקולי.

נוסיף את פרחי הברוקולי בסוף ונערבב היטב, חלק מהפרחים יתפרקו וחלקם יישארו שלמים, זה בסדר.

נשמן תבנית סיליקון עגולה 24 וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

נאפה את הפשטידה בתנור שחומם מראש ל-180 למשך חצי שעה, או עד להזהבה.

חשוב לצנן את הפשטידה היטב לפני הגשה אחרת היא תתפרק.

עוד פשטידות אהובות במיוחד:

פשטידת ברוקולי וגבינות היא הפשטידה הפופולרית ביותר! אבל יש עוד כמה גרסאות ממש אהובות. את כל הגרסאות השונות והטעימות תמצאו כאן >> מתכוני פשטידות ברוקולי מכל הסוגים

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

רתם

19/10/2018

2.5 כפות קמח לכזאת כמות של ברוקולי? היחס נכון או שזו טעות?

אלינה

10/02/2017

מתכון מעולה וקללללל!

רחל

30/01/2017

אפשר להשתמש בגביע יוגורט במקום השמנת?

עירית

12/09/2016

מעולה!

foodisgood

23/07/2016

היי לירון,
בהחלט ניתן להכין את הפשטידה עם גבינה לבנה, תצא פשטידה לא פחות טעימה 🙂

לירון

23/07/2016

המתכון נראה מעולה ובאמת מהיר הכנה… שאלה – אם אין לי שמנת חמוצה אפשר להשתמש בגבינה לבנה במקום?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00