
פשטידת כרובית וברוקולי בריאה ומהירה
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
מתכון לפשטידת כרובית וברוקולי קלילה, מהירה וטעימה במיוחד. פשטידה חלבית שקל להכין וכיף להגיש לארוחת הערב. ניתן להשתמש בכל גבינה מלוחה שיש בבית.
- 3 סועדים
הוראות הכנה
את הכרובית והברוקולי מרככים במים רותחים עם מלח.
מצננים את הכרובית והברוקולי לטמפרטורת חדר.
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה, את הכרובית והברוקולי מוסיפים בסוך ומערבבים בעדינות.
משמנים תבנית מרובעת ויוצקים לתוכה את בלילת הפשטידה.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך 50 דקות.
לאחר 50 דק' אפייה, ניתן לצפות את הפשטידה למעלה בפרוסות גבינה צהובה ולהחזיר לאפייה של 5 דק' נוספות.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ומצננים בטמפרטורת חדר להתייצבות.
לפשטידה ללא גלוטן ניתן להמיר את הקמח לקמח תירס.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!