FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות פאדג' שוקולד רכות וממכרות

עוגיות הפאדג' הללו הם התגשמות חלומו של כל אוהב שוקולד אמיתי. הן רכות ועמוסות בשוקולד ואם זה לא מספיק אז ניתן לשדרג אותן עוד יותר עם שבבי שוקולד צ'יפס.

מתכון לעוגיות פאדג' שוקולד רכות

מצרכים:

  • 220 גרם שוקולד מריר
  • 80 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 150 גרם סוכר חום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 160 גרם קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • תוספות משדרגות: 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים ו/או 100 גרם שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. בקערה חסינה לחום ממיסים שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים (30 שניות בכל פעם) ומערבבים בין פולס לפולס, ממשיכים בהמסה עד שמתקבל מרקם חלק ומבריק. מניחים לצינון מוחלט.
  2. בקערה נפרדת ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים יחדיו 2 ביצים, סוכר חום וסוכר וניל עד לקצף חיוור ותפוח. הקצפה של כ-4 דקות.
  3. לאחר שהתקרר השוקולד לחלוטין, מעבירים אותו לקערת הביצים תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה בתנועות קיפול עדינות ומערבבים רק עד שהקמח נעלם.
  5. מוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס ומערבבים שוב, רק מעט.
  6. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  7. בעזרת כף (עדיף כף גלידה) מסדרים כדורי בצק עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה – שומרים על רווחים כי העוגיות משתטחות בתבנית.
  8. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים. *אם אין זמן חצי שעה זה גם בסדר.
  9. אופים בתנור החם למשך 15 דקות, מוציאים ומצננים.
    בתאבון!

עוד עוגיות שוקולד שכדאי לנסות:

דילוג לתוכן