FoodisGood

כרעיים עסיסיות בתנור בקלי קלות

תמיד רציתם להצליח להכין עוף בדיוק במידת העשייה המוצלחת? המתכון הבא ילמד אתכם איך להכין כרעיים עסיסיות בתנור ממש בקלות.

מתכון לכרעיים בתנור

זמן עבודה: 5 דקות | 6 כרעיים

מצרכים:

  • 6 כרעיים עם עור
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפיות תבלין גריל עוף
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
    מנגבים קלות את העוף עם מגבת נקייה כדי להיפטר מלחות.
  2. מניחים את העוף בקערה ומוסיפים פנימה שמן זית ותבלינים. מעסים היטב את העוף ומצפים אותו בתבלינים ושמן מכל הכיוונים.
  3. מסדרים בתבנית, מכסים בנייר אפייה ומעליות נייר כסף ומכניסים לתנור החם למשך 45 דקות.
  4. מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה מעל לעוף וממשיכים באפייה עוד 10-15 דקות, עד שהעור משחים היטב.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוף מהירים ומומלצים:

הכנת גנאש שוקולד | תמונה: shutterstock
גנאש שוקולד • איך מכינים גנאש מנצח? (+טיפים)

גנאש שוקולד – אותו שילוב מנצח בין שמנת מתוקה לשוקולד שמספק את הקישוט המושלם לכל עוגה או קינוח. האם חשבתם פעם מה היא הנוסחה לגנאש שוקולד מוצלח במיוחד? בכתבה תמצאו מתכונים מנצחים + טיפים מעולים.

דילוג לתוכן