אתם לא צריכים להיות אופים דגולים כדי להכין את עוגת הגלידה הקלאסית הזו. המתכון הזה קל בטירוף והוא מושלם לכל אירוע. פשוט עוקבים אחר שלבי ההכנה הפשוטים האלה ומקבלים עוגה טעימה שהיא להיט בקרב כל בני המשפחה. עוגת הגלידה הקלאסית משלבת שכבת גלידת וניל ושכבת גלידת שוקולד – לא צריך יותר מזה!
זמן עבודה: 10 דקות | תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ
מצרכים:
- 1.5 גביע שמנת מתוקה להקצפה
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1/3 כוס חלב
- 1.5 גביע שמנת מתוקה להקצפה
- 3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
1/3 כוס חלב
הוראות הכנה:
- מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 בנייר אפייה.
- בקערת המיקסר מקציפים 1.5 גביע שמנת מתוקה במשך 30 שניות.
- מוסיפים 1/3 כוס חלב ו-3 כפות אינסטנט פודינג וניל ומקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את תערובת העוגה לתבנית ומשטחים, מכסים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- בקערת המיקסר מקציפים 1.5 גביע שמנת מתוקה במשך 30 שניות.
- מוסיפים 1/3 כוס חלב ו-3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד ומקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את תערובת השוקולד על גבי העוגה שבתבנית, מכסים ומכניסים להקפאה למשך 4 שעות מינימום.
- מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה, פורסים פרוסה ומגישים. את שארית העוגה יש לשמור במקפיא.
רוצים עוד?
מקווים שנהניתם מהמתכון הזה כמונו! כתבו לנו בפייסבוק אם תחליטו להכין את העוגה ושלחו לנו תמונות של היצירות הטעימות שלכם. ואל תשכחו לבדוק את המתכונים האחרים שלנו בזמן שאתם שם. אפייה מהנה!