מתכון לפשטידה פרווה עם מגוון ירקות. פשטידה צבעונית ובריאה, זריזה וטעימה להפליא! הפשטידה הזאת מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום.
זמן עבודה: 20 דקות
מצרכים:
- 3 תפוחי אדמה
- בטטה גדולה יחסית
- קישוא
- בצל
- גזר
- 4 ביצים
- פטרוזליה קצוצה
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1/4 כוס שמן
- מלח ,פלפל
- כפית אבקת מרק עוף (לפשטידה פרווה אבקה פרווה)
- 1/2 כפית כורכום
הוראות הכנה:
- את תפוחי האדמה, הבטטה, הקישוא, הגזר והבצל מגוררים בפומפייה על הצד הגס.
- מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
- בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם כל שאר מצרכי הפשטידה.
- מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור (אפשר חד פעמית)
- אופים על 180 מעלות במשך שעה, עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.