FoodisGood

מטבוחה מהירה וסופר מוצלחת בקלי קלות

הנה עובדה מעוניינת – לא כולנו נולדנו עם היכולת להכין מטבוחה מעולה מתוך שינה 😆 היום נשתף במתכון מצוין להכנת מטבוחה מהירה אבל מלאה בטעמים שכל אחד יכול להכין, בישול של בין שעה לשעתיים אבל העבודה לוקחת 10 דק' גג. תיהנו!

זמן עבודה: 10 דקות | 2-3 קעריות הגשה בינוניות

מצרכים:

  • 6 שיני שום – כתושות
  • 1/4 כוס שמן
  • 5 עגבניות טריות – קלופות וקצוצות לקוביות קטנות
  • 1 פלפל ירוק חריף – פרוס דק מאוד
  • 1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום

הוראות הכנה:

  1. משתמשים בסיר עם תחתית עבה ובו מטגנים ב-1/4 כוס שמן את השום למשך כ-4 דקות, על להבה בינונית.
  2. מוסיפים לסיר את קוביות העגבניות, פלפל חריף ואת כל התבלינים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה נמוכה ומכסים עם מכסה.
  3. מבשלים את המטבוחה למשך שעה אחת ועד שעתיים, מדי פעם מערבבים את המטבוחה שבסיר.
  4. טועמים ומתקנים תיבול של מלח ופלפל לפי הטעם, בתאבון!

עוד גרסאות להכנת מטבוחה:

סלט מנגולד מרוקאי (סלט עלי סלק)

לפניכם מתכון מסורתי להכנת סלט עלי סלק בסגנון מרוקאי – עלי מנגולד מבושלים קלות ומתובלים הופכים לסלט טעים, מיוחד ושובר שגרה. נסו ולא תתחרטו!

סלט בטטה • 7 מתכונים הכי מומלצים

אספנו את 7 המתכונים הכי מומלצים להכנת סלט בטטה! עם כל הבריאות הזאת, וביחד עם העובדה שהיא סופר טעימה ומשביעה, איך אפשר שלא לשלב אותה בסלט?

דילוג לתוכן