FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!

עוגת תפוחים בחושה מושלמת לפסח

תפסיקו לחפש – מצאנו את המתכון המושלם לעוגת תפוחים כשרה לפסח! היא בחושה, קלה להכנה ונשארת עסיסית לאורך זמן! עוגת התפוחים בניחוח קינמון אבל היא תהיה טעימה גם אם תחליטו לוותר עליו.

מתכון לעוגת תפוחים כשרה לפסח

זמן הכנה: 15 דק' | זמן אפייה: 45 דק' | סה"כ: שעה

מצרכים:

  • 3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח לפסח
  • 1/2 כוס קמח מצות
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת אפייה כשל"פ
  • 1 כפית קינמון

לציפוי:

  • 1 כוס אגוזים קצוצים דק
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1/2 כפית קינמון

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית 24 ס"מ.
  2. מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הציפוי ומניחים בצד.
  3. טורפים בקערה נפרדת ביצים, שמן, מיץ תפוזים, סוכר ותמצית וניל.
  4. מוסיפים קמח תופח, קמח מצה, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים עד לאיחוד.
  5. שופכים פנימה את התפוחים ובעזרת מרית מערבבים בעדינות.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה, מיישרים מעט ומפזרים מעל את הציפוי.
  7. אופים במשך כ – 45 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש כמעט לחלוטין.
    בתאבון!

עוד עוגות לפסח שאסור לפספס:

חדשים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *