
מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי עוגות
מתכון מעולה לעוגת קרמבו כשרה לפסח! עוגה קלה להכנה וטעימה במיוחד שתמיד תשמחו לקבל ולתת. מתאימה לפסח ולכל השנה! 3 שכבות מענגות של עוגת קרמבו מוצלחת במיוחד בגרסה חלבית או פרווה לבחירתכם.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
40 דקות
20 דקות
1 שעה
- תבנית 28
הוראות הכנה
הכנת התחתית :
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות
להוסיף פודינג ואבקת אפייה ולקפל בעדינות
לקחת תבנית עגולה 28 ולשמן אותה
הכנת המילוי :
הכנת קרם שוקולד :
בקערה חסינת חום את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים
לצנן מעט ( כמה דקות ) לצקת על העוגה בעדינות ולקרר
לקרם שוקולד פרווה - ממיסים יחדיו את כל מצרכי הקרם ויוצקים מעל לעוגה
הכי שימושיים לפסח:
כל המתכונים לחג בעמוד אחד - מתכונים לפסח
שיתוף >>
53 דירוגים וחוות דעת
אסתריקה
17/05/2019
מי שלא טועם מפסיד!!!!!
אני עצמי עושה פרווה ע"י שאני מחליפה את השמנת בקצפת ריץ', וזה יוצא הכי טעים בעולם!!!!
קלה ממש, נהדרת, טעימה נורא, והכי כיף שיש המון קרם וקצת עוגה- מושלמוווות
בר
05/04/2019
מושלמת ברמות עללללל
כל מילה מיותרת!!!
טל
28/08/2018
הכנתי בגרסת הפרווה לערב שישי ויצאה נהדרת. שמתי פודינג שוקולד בלגי וכף קקאו ויצא פשוט משגע.
העוגה נעלמה לגמרי ! כבר ביקשו שאכין שוב. (:
פעם הבאה אנסה את הגרסא החלבית.
ציפי
13/07/2018
עוגה טעימה מאד. לדעתי היחס בין השמנת לשוקולד לציפוי גנאש לא מתאים וצריך להיות זהה.
נטע
18/05/2018
מומלץ מומלץ מומלץ.
טעים ומהיר
אפרת
04/04/2018
היי…למה רק 20 דקות?הקיסם לא יצא לי יבש עדיין
לירון
28/03/2018
מעולה! מעולה! מעולה!
בתאל מורג
11/03/2018
איזו עוגה!!!
הילדים מטורפים עליה ופשוט לא להאמין שהיא כשרה לפסח
בטי
08/03/2018
אני אף פעם לא מגיבה אבל על מתכון כזה נפלא לעוגת קרמבו קלה וטעימה שפשוט מתאימה לכל זמן כי יש גם גרסאת פרווה אני חייבת להגיב
תודה רבה לכם ממליצה לכולם אצלי כולם אוהבים מאוד!!!
Shusha
05/10/2017
מישהו יודע כמה קלוריות?
אסנת
20/07/2017
אפילו השם שלה טעים 🙂 והעובדה שהמתכון של עוגת קרמבו גן לפסח וגם פרווה, לגמרי מנצח
שולה ומישל
16/04/2017
אפינו מחכים לסוף נקווה שיצא טעים
ספיר
16/04/2017
היי אפשר להמיר את הפודינג שוקולד בקאקאו?? ועם כן כמה ??
ליר
11/04/2017
הכנתי את העוגת פרווה , האמת לא התלהבתי מאוד, הקצפת שהייתה אגב בול בטעם של הקצפת קרמבו , בכמות גדולה בהרבה מהתחתית. והשוקולד הפרווה יצא לא משהו ובמרקם מוזר.. אולי החלבית מוצלחת יותר
נועה
10/04/2017
התחתית שקעה לי
רננה
30/03/2017
שלום לכולם,האם מישהי עשתה את הגרסה הפרווה?יוצא מוצלח גם?
לאה
02/03/2017
הכנתי כבר כמה פעמים ולא רק בפסח.
בדרך כלל מכינה לארוחת שבת ואת גרסת הפרווה,
ללא ספק קינוח פרווה הכי יפה וטעים שיצא לי להכין.
והעובדה שהיא גם כשרה לפסח מעלה אותה עוד רמה.
תודה סילביה
חנית
06/05/2016
אפשר להכין בתבנית 26? אותו דבר?
שגית
30/04/2016
תודה רבה על מתכון מעולה, הכנתי את העוגה פעמיים בדיוק על פי ההוראות שלך כמובן שהיא חוסלה וקצרה המון מחמאות.
מאיה
28/04/2016
היי,
האם אפשר להכין בתבנית 24 ?
ורד
28/04/2016
מצוינתתת………..
יישר כח!!!!!!!!!!
Sara Levi
25/04/2016
עוגה נהדרת וטעימה מאד !!! עשיתי בדיוק כמו שכתוב , רק ששמתי 3/4 כוס סוכר (במקום 1 כוס) ונהיה פשוט מצויין.

24/04/2016
היי חופית,
אכן ניתן להחליף בשמנת צמחית.
רותם
24/04/2016
היי
האם אפשר להוסיף שכבה של אינסטנט פודינג שוקולד (בנוסף לשכבת הוניל)?
הדר
24/04/2016
הבסיס לא יצא לי בכלל טוב! ועבדתי ע״פ המתכון בדיוק. לחברה יש את אותו המתכון עם 10 ביצים והבסיס יצא מעולה. חבל. שתי השכבות למעלה טעימות מאוד.
דגנית
23/04/2016
אתמול הכנתי את העוגה
לתחתית ממש לא מספיק 20 דקות יותר לכיוון 40 דקות.
לחלק השני לא מספיק 2 שמנת, אולי חסר חלב.
רותם
23/04/2016
היי
האם אפשר להוסיף עוד שכבת מילוי של שוקולד?
טל
22/04/2016
היי
שכחתי לשים את אבקת האפיה אבל למראית העין העוגה כן מאוד עלתה בתנור
זה נורא?
טלי
18/04/2016
תודה על המתכון. מנסה להבין אם בתחתית צריך להכין את הפודינג עם השמנת/חלב ואז לאחד עם החלבונים או פשוט אבקה
שאלה
15/04/2016
שלום, במילוי רשמת 2 שמנת ו-1 אינסטנט. האם כך צריך להיות או צריך 2 אינסטנט?
חופית
14/04/2016
לקרם שוקולד פרווה – אפשר קצפת צמחית במקום המחמאה והמים?

12/04/2016
היי ליאת,
בהחלט מומלץ להקפיא את העוגה לפני הנסיעה, לפחות ל-5 שעות.
ליאת
12/04/2016
סילבי האם צריך להקפיא את העוגה קרמבו כשרה לפסח
שכן יש לי נסיעה של שעה עד ששמה את העוגה שוב במקרר

12/10/2015
היי מזל,
כן, ניתן להכין את העוגה בתבנית חד פעמית מלבנית בגודל בינוני.
מזל
11/10/2015
היי סילביה, האם אפשרי להכין בתבנית מלבנית חד פעמית?? תודה!
ילנה
11/09/2015
עוגה מדהימה, מכינה אותה המון ו לא רק ב פסח
Ofra
22/08/2015
עוגה מעולה ! תודה !
לילי
09/04/2015
האם אפשר להקציף ישר את הביצים שלמות ולא לפצל לחלבונים וחלמונים
פנינה
08/04/2015
חג שמח סילביה. הכנתי את העוגה המטריפה בערב החג הראשון והיא חוסלה לפני ההגשה ובעמידה! אני נדרשתי! להכין אותה שוב לערב החג השני ובשמחה אעשה זאת. תודה רבה על המתכון הנפלא.
עדי גולן
04/04/2015
עוגה מנצחת!!!!
עינת
02/04/2015
איך יודעים שהתחתית מוכנה?

02/04/2015
היי ולנטינה, את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר בערך 2 דקות עד לקצפת תפוחה ואז מוסיפים את החלמונים.
ולנטינה
02/04/2015
כמה זמן להקציף את החלבונים לפני שמוסיפים סוכר? וכמה זמן להקציף לפני שמוסיפים חלמונים?
רויטל
01/04/2015
יכול להיות שיש טעות בשלב השני? 2 שמנת מתוקה עם אחד אינסטנט וניל?
לא צריך להיות 2 על 2 או להוסיף כוס חלב אחת?
עד כמה שאני מכירה זה תמיד יחס של 1:1

31/03/2015
היי סיוון,
קחי בחשבון שהטעמים שונים וזה יכול בהחלט להשפיע על העוגה.
סיון
29/03/2015
האם ניתן להמיר את הפודינג שוקולד בקקאו?
23/03/2015
תודה על מתכונים מדהימים אשריכם

23/03/2015
היי אילנה, המתכונים של סילביה באמת מוצלחים!
אם את מחפשת עוד עוגות לפסח של סילביה (ושל עוד בשלנים) לחצי כאן > מתכוני עוגות כשרות לפסח .

23/03/2015
היי עדי, לפי הוראות המתכון יש להוסיף את הפודינג ואת אבקת האפייה לקערה ואז לאחד אותם בתנועות קיפול עדינות.
עדי
22/03/2015
שאלה… כשמכינים את התחתית.. צריך להכין את הפודינג עם נאבקת אפייה ואז לקפל? או פשוט לשים את האבקה?
אילנית
21/03/2015
יש פודינג שוקולד כשר
סתיו
21/03/2015
סילביה גם אני מאוד אוהבת עוגת קרמבו בפסח ועוד הרבה מתכונים שלך ומי שלא הכינה מומלץ בחום
אילנה
21/03/2015
סילבי המתכונים שלך פשוט מדהימים, אני מכינה את העוגה הזאת כל פסח ותמיד היא נגמרת ולא נשאר פירור.. אשמח לקבל עוד מתכוני עוגות שלך לפסח תודה!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!