FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

דג מטוגן בציפוי קריספי מושלם

אם אתם אוהבים דגים מטוגנים אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה – הבלילה המתובלת הזאת מצפה את הדג והופכת לקריספית במיוחד בטיגון. מתכון קל להכנת דג מטוגן הכי טעים שתטעמו!

זמן עבודה: 10 דקות | 4 מנות

מצרכים:

  • 4-6 פילטים של דג נסיכה
  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס משקה סודה
  • מלח ופלפל לפי הטעם (חצי כפית מכל אחד תעשה את העבודה)

הוראות הכנה:

  1. מתחילים בהשריית הדגים: בקערה רחבה מניחים את הדגים ועליהם שופכים את מיץ הלימון. משרים למשך חצי שעה. שוטפים את הדגים במי ברז ומייבשים עם נייר סופג.
  2. מערבבים בקערה גדולה את קמח, קורנפלור, סודה לשתייה, ביצה, משקה סודה ומוסיפים מלח פלפל.
  3. מכניסים את הדגים לקערת הבלילה ומערבבים קלות כך שכל הדגים שוקעים בבלילה. מניחים במקרר לחצי שעה.
  4. מחממים שמן עמוק בסיר ורק כשהוא חם מטגנים את הדגים בשמן.
  5. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
    בתאבון!

עוד מתכוני דגים מעולים שכדאי לנסות:

דילוג לתוכן