
דג סול מטוגן בפירורי לחם • מתכון קל וטעים
על ידי שיר אוחיון דגים, מנות ראשונות, עיקריות
מתכון לדג סול מטוגן בדיוק כמו שדגים מטוגנים צריכים להיות. דג סול הוא מושלם לטיגון ובסיום מתקבל דג רך וטעים עם ציפוי פריך. אל תוותרו על הקמח במתכון.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- 10-12 דגי סול מטוגנים
הוראות הכנה
את דגי הסול המופשרים שוטפים היטב ומייבשים עם מגבות נייר.
מתבלים כל דג במלח, פלפל שחור ומעט כמון.
טובלים את הדגים, אחד אחרי השני, בקערות לפי הסדר הבא:
קערת ביצים טרופות עם כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט כמון.
לאחר טבילת הגים בקמח, ביצים ופירורי לחם מעבירים אותם למקרר ל-10 דקות.
מוציאים מהמקרר ומטגנים את הדגים בשמן עמוק עד להשחמה יפה.
שיתוף >>
6 דירוגים וחוות דעת
אלי
27/09/2016
שימו לב שיש דגי סול קפואים מסין ויש מנורבגיה
ג'ני
04/02/2016
החלפתי בקמח ופרורי לחם מכוסמין. ועדיין יצא מצויין. אחלה מתכון !

21/01/2016
היי שני,
לטיגון דג מצופה בפירורי לחם יש להשתמש במחבת עמוקה עם הרבה שמן.
השמן צריך להיות חם כאשר מכניסים את הדג, כך הפירורים ידבקו לדג ולא יברחו ממנו.
שני
17/01/2016
כמה שמן צריך כדי לטגן דג סול או כל דג אחר?
טיגנתי והציפוי ברח בשמן ולא עטף את הדג
שרון כהן
11/12/2015
יצא מדהים וזה כל כך פשוט להכנה שווה כל רגע!
Fani Elimelech
29/05/2015
סוף סוף יצא לי בזכות המתכון טעים, עם תוספת שידרוג של תבלינים חהגינה שלי

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!