
דג סול מטוגן בפירורי לחם • מתכון קל וטעים
על ידי שיר אוחיון דגים, מנות ראשונות, עיקריות
מתכון לדג סול מטוגן בדיוק כמו שדגים מטוגנים צריכים להיות. דג סול הוא מושלם לטיגון ובסיום מתקבל דג רך וטעים עם ציפוי פריך. אל תוותרו על הקמח במתכון.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- 10-12 דגי סול מטוגנים
הוראות הכנה
את דגי הסול המופשרים שוטפים היטב ומייבשים עם מגבות נייר.
מתבלים כל דג במלח, פלפל שחור ומעט כמון.
טובלים את הדגים, אחד אחרי השני, בקערות לפי הסדר הבא:
קערת ביצים טרופות עם כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט כמון.
לאחר טבילת הגים בקמח, ביצים ופירורי לחם מעבירים אותם למקרר ל-10 דקות.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












6 דירוגים וחוות דעת
אלי
שימו לב שיש דגי סול קפואים מסין ויש מנורבגיה
ג'ני
החלפתי בקמח ופרורי לחם מכוסמין. ועדיין יצא מצויין. אחלה מתכון !
היי שני,
לטיגון דג מצופה בפירורי לחם יש להשתמש במחבת עמוקה עם הרבה שמן.
השמן צריך להיות חם כאשר מכניסים את הדג, כך הפירורים ידבקו לדג ולא יברחו ממנו.
שני
כמה שמן צריך כדי לטגן דג סול או כל דג אחר?
טיגנתי והציפוי ברח בשמן ולא עטף את הדג
שרון כהן
יצא מדהים וזה כל כך פשוט להכנה שווה כל רגע!
Fani Elimelech
סוף סוף יצא לי בזכות המתכון טעים, עם תוספת שידרוג של תבלינים חהגינה שלי