
מטבוחה זיתים ועגבניות מהירה ב-15 דקות
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
שדרגו את המטבוחה הרגילה והוסיפו לה קופסת זיתים ירוקים, התוצאה טעימה במיוחד וההכנה לוקחת בדיוק 15 דקות!
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- 2-3 סועדים
מצרכים למתכון
6 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
1 קופסת עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות)
1 גמבה אדומה קצוצה
פלפל ירוק חריף לפי הטעם
1 קופסת זיתים ללא גלעינים, מסוננת
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
1/2 כפית סוכר
הוראות הכנה
בסיר בינוני נטגן שום בשמן זית כדקה.
נוסיף לסיר עגבניות, גמבה ופלפל חריף ומטגנים כדקה נוספת.
כעת מוסיפים את שאר המצרכים: זיתים ותבלינים.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
מצננים וטוחנים את הסלט עם בלנדר ידני עד למרקם הרצוי.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
עידנאור
זאת הפעם השנייה שאני מכין את הסלט המדהים הזה והוא מככב אצלינו בשבתות (וגם לשאר השבוע :)) ממליץ בחום!!!!
עידנאור
האם אפשר או צריך לחלוט את הזיתים (כדי להוציא את המרירות…) לפני שמוסיפים אותם?
שיהיה לכם ערב טוב :)
הניה
הסלט טעים מאד . גם בלי השלב האחרון