מטבוחה זיתים ועגבניות מהירה ב-15 דקות

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , , , ,

שדרגו את המטבוחה הרגילה והוסיפו לה קופסת זיתים ירוקים, התוצאה טעימה במיוחד וההכנה לוקחת בדיוק 15 דקות!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

6 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

1 קופסת עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות)

1 גמבה אדומה קצוצה

פלפל ירוק חריף לפי הטעם

1 קופסת זיתים ללא גלעינים, מסוננת

1/2 כפית מלח

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

1/2 כפית סוכר

הוראות הכנה

בסיר בינוני נטגן שום בשמן זית כדקה.

נוסיף לסיר עגבניות, גמבה ופלפל חריף ומטגנים כדקה נוספת.

כעת מוסיפים את שאר המצרכים: זיתים ותבלינים.

מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.

מצננים וטוחנים את הסלט עם בלנדר ידני עד למרקם הרצוי.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

עידנאור

29/10/2017

זאת הפעם השנייה שאני מכין את הסלט המדהים הזה והוא מככב אצלינו בשבתות (וגם לשאר השבוע :)) ממליץ בחום!!!!

עידנאור

10/10/2017

האם אפשר או צריך לחלוט את הזיתים (כדי להוציא את המרירות…) לפני שמוסיפים אותם?

שיהיה לכם ערב טוב 🙂

הניה

17/03/2016

הסלט טעים מאד . גם בלי השלב האחרון

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00