מטבוחה זיתים ועגבניות מהירה ב-15 דקות
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
שדרגו את המטבוחה הרגילה והוסיפו לה קופסת זיתים ירוקים, התוצאה טעימה במיוחד וההכנה לוקחת בדיוק 15 דקות!
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- 2-3 סועדים
מצרכים למתכון
6 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
1 קופסת עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות)
1 גמבה אדומה קצוצה
פלפל ירוק חריף לפי הטעם
1 קופסת זיתים ללא גלעינים, מסוננת
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
1/2 כפית סוכר
הוראות הכנה
בסיר בינוני נטגן שום בשמן זית כדקה.
נוסיף לסיר עגבניות, גמבה ופלפל חריף ומטגנים כדקה נוספת.
כעת מוסיפים את שאר המצרכים: זיתים ותבלינים.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
מצננים וטוחנים את הסלט עם בלנדר ידני עד למרקם הרצוי.
3 דירוגים וחוות דעת
עידנאור
זאת הפעם השנייה שאני מכין את הסלט המדהים הזה והוא מככב אצלינו בשבתות (וגם לשאר השבוע :)) ממליץ בחום!!!!
עידנאור
האם אפשר או צריך לחלוט את הזיתים (כדי להוציא את המרירות…) לפני שמוסיפים אותם?
שיהיה לכם ערב טוב :)
הניה
הסלט טעים מאד . גם בלי השלב האחרון