FoodisGood

עוגת גלידה קלאסית מטריפה

אתם לא צריכים להיות אופים דגולים כדי להכין את עוגת הגלידה הקלאסית הזו. המתכון הזה קל בטירוף והוא מושלם לכל אירוע. פשוט עוקבים אחר שלבי ההכנה הפשוטים האלה ומקבלים עוגה טעימה שהיא להיט בקרב כל בני המשפחה. עוגת הגלידה הקלאסית משלבת שכבת גלידת וניל ושכבת גלידת שוקולד – לא צריך יותר מזה!

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

מצרכים:

  • 1.5 גביע שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/3 כוס חלב
  • 1.5 גביע שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
    1/3 כוס חלב

הוראות הכנה:

  1. מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 בנייר אפייה.
  2. בקערת המיקסר מקציפים 1.5 גביע שמנת מתוקה במשך 30 שניות.
  3. מוסיפים 1/3 כוס חלב ו-3 כפות אינסטנט פודינג וניל ומקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה.
  4. יוצקים את תערובת העוגה לתבנית ומשטחים, מכסים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
  5. בקערת המיקסר מקציפים 1.5 גביע שמנת מתוקה במשך 30 שניות.
  6. מוסיפים 1/3 כוס חלב ו-3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד ומקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה.
  7. יוצקים את תערובת השוקולד על גבי העוגה שבתבנית, מכסים ומכניסים להקפאה למשך 4 שעות מינימום.
  8. מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה, פורסים פרוסה ומגישים. את שארית העוגה יש לשמור במקפיא.

רוצים עוד?

מקווים שנהניתם מהמתכון הזה כמונו! כתבו לנו בפייסבוק אם תחליטו להכין את העוגה ושלחו לנו תמונות של היצירות הטעימות שלכם. ואל תשכחו לבדוק את המתכונים האחרים שלנו בזמן שאתם שם. אפייה מהנה!

עוגת יוגורט יווני עם תותים וקוקוס

עוגה שהיא קינוח סופר מפנק – עשויה שכבות של בצק פריך, יוגורט יווני, תותים וקוקוס. אפשר לבחור כל פרי שאוהבים (גם פירות קפואים) ולהכין את העוגה כל השנה.

10 טיפים לעוגת גבינה אפויה מנצחת

מתי יודעים שעוגת גבינה אפויה מוכנה? ואיך להכין עוגה גבוהה ובלי סדקים? אספנו עבורכם 10 טיפים לעוגת גבינה מנצחת שלעולם לא תצנח בתנור! כדי שבפעם הבאה שתכינו עוגת גבינה – היא תצא הכי יפה שרק אפשר.

קאפקייק תפוזים עסיסי ב-10 דק' עבודה

קאפקייק תפוזים מטריפים! 10 דקות עבודה ולתנור. הקאפקייקס יוצאים עסיסיים וריחניים בזכות השימוש במיץ ובקליפת התפוז. מושלמים לאירוח מבוגרים וגם לקטנטנים!

דילוג לתוכן