FoodisGood

לביבות פירה משודרגות עם בצל ועשבי תיבול

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
קצת לפני חנוכה אנחנו חוקרים מחדש את כל תחום הלביבות ואיך אפשר בלי לשדרג את לביבות תפוחי האדמה הקלאסיות? הנה מתכון נהדר ללביבות משודרגות עם בצל ועשבי תיבול, קל להכנה וטעים טעים.

מתכון ללביבות פירה

זמן עבודה: 20 דקות | 12-15 לביבות בינוניות

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל גדול קצוץ / כף בצל מטוגן מוכן מראש
  • 1/2 כוס קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה מעושנת
  • 1/2 כפית שמיר קצוץ
  • 1/2 כפית פטרוזיליה / כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

הכנת העוגה:

  1. את תפוחי האדמה מרתיחים עם כפית מלח עד לריכוך (עד שמזלג נתקע בקלות בתפוח האדמה), מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים את השמן ומועכים לפירה.
  2. את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם כף שמן עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים לקערת הפירה את הבצל המטוגן ואת כל שאר מצרכי הלביבות ומערבבים היטב.
  4. מחממים מחבת עם שמן בגובה 1/4 המחבת, מרטיבים ידיים ומעצבים לביבות, מטגנים בשמן כ-3 דקות והופכים לטיגון של עוד כ-3 דקות, עד להשחמה קלה מכל צד.
  5. מוציאים לנייר סופג, ממתינים לצינון כי הלביבות חמות בטירוף, וטורפים בהנאה!

עוד גרסאות ללביבות תפוחי אדמה שאהבנו:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.