לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלות להכנה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

מתכון קל ומהיר ללביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנות לילדים ולמבוגרים. לביבות קלות להכנה וטעימות במיוחד. ניתן להכין לביבות רגילות או טבעוניות. מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • כ-25 לביבות

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה קלופים

2 בטטות בינוניות קלופות

1 בצל גדול קלוף

1/4-1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

4 ביצים

1/2 כפית מלח

כ-3 כפות קמח

1/4 כפית כורכום

קורט פלפל שחור

הוראות הכנה

תחילה נגרד את תפוחי האדמה והבטטות בפומפייה או במעבד מזון ונסחט היטב מנוזלים.

נערבב בקערה גדולה עם שאר מצרכי הלביבות עד לעיסה אחידה.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור לביבות בגודל שווה ונטגן משני הצדדים עד להזהבה.

ללביבות טבעוניות יש להמיר את הביצים בככוס קמח חומוס.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

שנהב

28/08/2016

לגרד גם את הבצל או לקצוץ אותו ????

Rachel

11/11/2015

טעיםם מאוד

נטלי כהן

21/10/2015

עשיתי יצא מעולה נחטפו

מיכל

14/10/2015

אפשר לשים את הלביבות ישר על תבנית עם נייר אפייה ולתנור
פחות עבודה ויותר בריא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00