FoodisGood

חיפוש

קאפקייק תפוזים עסיסי ב-10 דק' עבודה

קאפקייק תפוזים מטריפים! 10 דקות עבודה ולתנור. הקאפקייקס יוצאים עסיסיים וריחניים בזכות השימוש במיץ ובקליפת התפוז. מושלמים לאירוח מבוגרים וגם לקטנטנים!

מתכון לקאפקייקס תפוזים

זמן הכנה: 10 דק' | זמן אפייה: 20 דק' | סה"כ: חצי שעה

מצרכים:

(ל-14 קאפקייקס)

  • 1 וחצי כוסות קמח לבן
  • 1/3 כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 120 גרם חמאה ללא מלח מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב טמפרטורת החדר
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 2/3 כוס מיץ תפוזים
  • גרידה מ 1/2 תפוז בינוני
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות ומשמנים תבניות מאפינס.
  2. מערבבים בקערה קמח, קורנפלור, אבקת האפייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת, מערבבים חמאה וסוכר. מוסיפים חלב, ביצים, מיץ תפוזים, גרידת תפוז ותמצית וניל וטורפים עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים בעדינות עם מרית רק עד לאיחוד.
  5. אם הבלילה דלילה מידי, מוסיפים מעט קמח ואם סמיכה, מעט מיץ תפוזים או חלב.
  6. יוצקים את הבלילה לתבניות בגובה של כ – 3/4 מהתבנית ואופים כ – 20 דקות, או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש כמעט לגמרי.
  7. מצננים, מקשטים במעט קליפת תפוז ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני תפוזים בטוחים:

דילוג לתוכן